Ystävät ringissä auringonpaisteessa

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

UniSport tarjoaa työyhteisöille ja ryhmille erilaisia liikunta- ja työhyvinvointipalveluita sekä toteuttaa kokonaisia tapahtumia. Meiltä vuokraat myös monipuoliset liikunta-, kokous- ja tapahtumatilat liikuntakeskuksistamme.

Yrityksen tärkein voimavara on sen henkilöstö. Hyvinvoiva henkilöstö vaikuttaa suoraan muun muassa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja asiakastyytyväisyyteen. UniSportin monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut auttavat sinua huolehtimaan henkilöstösi hyvinvoinnista.

Omat ryhmäliikuntatunnit ja -kurssit, yritysliikuntakortit, hyvinvointiluennot, virkistys- ja työhyvinvointipäivät sekä monipuoliset liikunta-, kokous- ja tapahtumatilat liikuntakeskuksistamme mahdollistavat onnistumisesi henkilöstön hyvinvoinnin.
Tarjoamme myös näkyvyyskumppanuutta UniSportin liikuntakeskuksissa.

Mikä olisi mukavampaa kuin hengähtää työn lomassa, liikkua ja voida hyvin yhdessä.

Tilaa maksuton UniHetki työpäivääsi

Pienillä teoilla on suuri merkitys. Lyhyetkin palautumishetket työpäivän aikana lisäävät tutkitusti vireyttä, keskittymiskykyä, kognitiivista suoriutumiskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla työpaikallasi puolen tunnin ohjattua UniHetkeä maksutta. UniHetki sisältää ohjatun rentoutuksen, omatoimisen lepo- tai rauhoittumishetken sekä herättelyn.

Tutustu ja tilaa UniHetki!

Asiakaskokemus

UniSport on ollut useamman vuoden Kansalliskirjaston kumppanina suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia työhyvinvointitoimenpiteitä. Kansalliskirjastossa työssä jaksamiseen ja työhyvinvointiin on haluttu panostaa kunnolla. Henkilöstön keskuudessa työhyvinvointitoimenpiteet on koettu positiivisena asiana ja hyvinvointia edistävät toimenpiteet ovat auttaneet jaksamaan paremmin.

"Unisport pystyy tarjoamaan laadukkaita liikuntapalveluita ja nyttemmin myös hyvinvointiin tähtääviä kursseja ja tunteja. Kun tarjonta on laajaa ja monipuolista, on helppo rakentaa yhteistyötä, kun jokaiselle löytyy jotakin.

Yksi tärkeä syy Unisportin valinnalle oli myös se, että saisimme ihmisiä innostumaan enemmän palveluistanne, koska ne ovat edullisia, laadukkaita ja lähellä. Kansalliskirjaston tapahtumat yhteistyössä Unisportin kanssa madaltavat kynnystä osallistua, koska ihmiset näkevät millaista tarjonta on ja että kuka tahansa voi niihin osallistua.
Tyhy-toiminnan tarkoituksena on saada ihmiset voimaan paremmin ja siihen liikunta on yksi hyvä keino. Unisport tarjoaa hyvän ratkaisun siihen.
Unisportin kanssa yhteistyössä tehdyt tapahtumat ovat olleet onnistuneita. Yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin ja kaikki on aina järjestynyt ja toiminut toiveittemme mukaan."

 - Petri Tuovinen, työhyvinvointiryhmän jäsen, Helsingin yliopisto, Kansalliskirjasto

Tiedustelut ja varaukset

Me UniSportissa olemme sinua varten. Kerro ajatuksesi tai toiveesi täyttämällä lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä myös myyntisuunnittelija Kati Leskiseen.

Vinkkejä hyvinvointiin

Parin kuukauden välein ilmestyvä UniSportin hyvinvointikirje tarjoaa sinulle vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen. 

Treenaa mieltäsi tarjoamiemme vinkkien avulla. Anna uusien ideoiden syttyä edistämään hyvinvointiasi ja virittämään sinua jaksamaan arjessa paremmin.

Tilaa hyvinvointivinkit sähköpostiisi!

* pakollinen kenttä