UniSport kahvakuula

Ryhmäliikuntatunnit ja kurssit

Viikoittaiset omat ryhmäliikuntatunnit tai liikuntakurssit työporukan kesken luovat yhteisöllisyyttä ja toimivat hyvänä hengähdyshetkenä. Voit ehdottaa omia toivetunteja ja itse vaikuttaa tuntien sisältöön.

Liikuntakokonaisuus voi koostua useammasta eri lajista tai olla saman lajin etenevää harjoittelua. Ehdota rohkeasti tai kysy meiltä ideoita! UniSportin suosittuja tunteja oat kehonhuolto, jooga, pilates tai kehonhpainoharjoitteluun perustuva likaskuntotunti. Kovaa menoa kaipaaville suosittelemme Cross Trainingia, HIITiä tai Total Training -tunteja, jotka saavat hien pintaan ja sykkeen korkealle.

Oma ryhmäliikuntatunti

Tutustu UniSportin Löydä lajisi -tuntivalikoimaan ja tuntien sisältöihin. Viikoittaisen oman ryhmäliikuntatunnin hinta alk. 175 €/kerta (alv 0%)

Yritysliikuntakortit

Liikunta henkilöstöäsi UniSportin liikuntakorteilla! Voit tarjota henkilöstöllesi liikuntaedun Unisportin kausikorttien muodossa. Näin annat henkilökunnalle vapauden liikkua UniSportin monipuolista valikoimaa hyödyntäen ajasta ja paikasta riippumatta.

Kausikortilla voi osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortti sisältää myös ryhmäliikuntatuntien ja palloiluvuorojen varausoikeuden. Kuntosali on käytössä aina aukioloaikoina.