personal trainer ja mies- ja naisasiakkaat kuntosalilla

Personal Training

Kun haluat suunnitelmallista ja yksilöllistä ohjausta sekä sinua kirittävän treenikaverin tueksesi, Personal Training -palvelumme on sinua varten!

Ammattitaitoinen ja motivoiva Personal Trainer auttaa sinut maaliin. Trainerin tuella voit esimerkiksi pudottaa painoasi, kasvattaa lihasmassaa tai vaikkapa tehdä isomman elämäntaparemontin. 

Personal Training -paketit

Personal Training -paketit voivat sisältää esimerkiksi:

 • Alkukartoituksen ja haastattelun,
 • liikuntasuunnitelman,
 • tavoitetta tukevat testit ja testipalautteen (ei sisällä InBody-mittausta)
 • tavoitetta tukevat harjoitukset (esimerkiksi kuntosali- tai juoksuharjoitukset),
 • seurantatestit sekä loppuyhteenvedon ja jatkosuunnitelman.

PT Solo 

Asiakas ja Personal Trainer sopivat yhteistyössä tapaamisten sisällöistä ja ajankohdista. Henkilökohtaisten tapaamiskertojen lisäksi paketit sisältävät viikoittaisen yhteydenpidon ohjaajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse. Voit valita kolmen, kuuden, kymmenen tai kahdenkymmenen kerran paketeista itsellesi sopivimman.

PT Duo

Jos yksin puurtaminen ei ole sinun juttusi, ja haluat mieluummin treenata esimerkiksi ystäväsi kanssa kohti samaa tavoitetta, PT Duo on teitä varten. PT Duo on parivalmennusta ja sisältö on teille sama molemmille. Ystävän kanssa sovitut yhteiset harjoitteluajat saavat sinut sitoutumaan paremmin harjoitteluun ja hinnan jakautuessa kahdelle henkilölle säästät myös rahaa. 

PT Demo  (45 min.) 1.1.2019 alkaen

Haluatko kokeilla, millaista on treenata ammattilaisen valvoessa suoritustekniikoitasi ja kannustaessa sinua ylittämään itsesi? Oletko miettinyt Personal Trainerin palkkaamista, mutta et ole varma onko palvelu juuri sinua varten? PT Demo on UniSportin Personal Trainerin ohjaama treeni, jonka aikana saat kuvan harjoittelusta valmentajan johdolla. Tapaaminen sisältää lyhyen haastattelun, jonka perusteella PT vetää sinulle lämmittelyn sekä tehokkaan harjoituksen. Demo ei sisällä harjoitusohjelman tekoa. Demon hinta on 50 € (Aalto, Hanken HY: opiskelijat ja henkilöstö) tai 55 € (muut asiakkaat).

Jätä yhteystietosi tästä, mikäli haluat varata ajan PT Demoon.

Toimi näin, kun haluat aloittaa harjoittelun Personal Trainerin kanssa

 1. Tutustu halutessasi UniSportin Personal Trainereihin tämän sivun alaosassa.
 2. Jätä yhteystietosi niin Personal Trainerimme on sinuun yhteydessä harjoittelun aloittamiseen liittyen.
 3. Treenit Personal Trainerin kanssa voivat alkaa!

Personal training -paketin voit maksaa asiakaspalvelussa ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen. 6 ja 10 kerran paketit voit maksaa myös laskulla kahdessa erässä, 20 ja 30 kerran paketin kahdessa tai kolmessa erässä.

Personal Training -pakettien hinnat näet PT-hinnastosta.

Personal Training -pienryhmät

Personal Training -pienryhmissä yhdistyy yhdessä tekemisen ja yksilöllisen ohjauksen parhaat puolet! Personal Training -pienryhmissä suunnataan yhdessä ryhmän kanssa Personal Trainerin ohjaamana ja tsemppaamana kohti tiettyä tavoitetta.

Tarjoamme eriteemaisia pienryhmiä sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kuntoilijalle. Pienryhmien kesto vaihtelee aiheesta riippuen yhdestä kerrasta useaan kuukauteen. Kurssien ohjaajina toimivat Personal Trainerit.

Toimi näin, kun haluat aloittaa harjoittelun Personal Training -pienryhmässä

 1. Tutustu Personal Training -pienryhmiin tällä sivulla
 2. Kun olet valinnut sinua kiinnostavan pienryhmän, katso varauskalenterista, milloin seuraava pienryhmä aloittaa ja varaa paikkasi ryhmässä.
 3. Treenit pienryhmässä voivat alkaa!

Personal training -pienryhmän voi maksaa joko asiakaspalvelussa ennen ensimmäistä tapaamista tai netissä omissa tiedoissasi. Pienryhmien hinnat näet varauskalenterissa kurssin tietojen yhteydessä. 

Muut Personal Training -palvelut

Harjoitusohjelma (75 min)

Jos kaipaat päivitystä treeniohjelmaasi tai haluat henkilökohtaisesti Sinulle räätälöidyn kuntosaliohjelman, ovat UniSportin Personal Trainerit käytössäsi. 75 minuutin tapaaminen sisältää ohjelman suunnittelun, sekä sen läpikäynnin kuntosalilla yhdessä Personal Trainerin kanssa.

Jätä yhteystietosi tästä, mikäli haluat varata ajan 75 minuutin harjoitusohjelmaan.

Fysioterapeutin ohjaus

Fysioterapeutin ohjauksessa terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistetään fysioterapian menetelmiä hyödyntäen. Ohjaus räätälöidään yksilöllisesti huomioiden liikuntatausta, kuntotaso ja mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä rasitus- ja liikuntavammat.

Fysioterapeutin ohjaus tapahtuu kuntosalilla tai muussa liikuntaympäristössä. Ohjauksen tavoitteena on saavuttaa optimaalinen arjen toiminta- ja liikkumiskyky huomioiden sinun taustasi, tavoitteesi ja erityistarpeesi. Ohjaus ei sisällä fysikaalisia tai manuaalisia hoitoja.

Huom! Palvelu on fysioterapeutin tekemää liikunnan ohjausta, ei fysioterapiaa. Palveluun ei tarvitse lähetettä eikä siitä saa KELA:n korvausta.   

Ohjauksen sisältö:

Fysioterapeutin ohjaus voi sisältää esimerkiksi:

 • Toimintakyvyn kartoituksen ja haastattelun,
 • tavoitetta tukevat testit ja testipalautteen (ei sisällä InBody-mittausta)
 • kuntoutusta tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin
 • seurantatestit sekä loppuyhteenvedon ja jatkosuunnitelman.

Paketit sisältävät viikoittaisen yhteydenpidon ohjaajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse. Voit valita kolmen, kuuden, kymmenen tai kahdenkymmenen kerran paketeista itsellesi sopivimman.

Jätä yhteystietosi, mikäli haluat varata ajan fysioterapeutin ohjaukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa