naisia nykytanssitunnilla

Muut seurat

UniSportin seuratoiminnan alta löydät lisäksi esimerkiksi voimailua, cheerleadingia, pyöräilyä ja suunnistusta. Mukaan toimintaan pääset ottamalla yhteyttä listalla oleviin seuroihin.

Voimailu

Helsingin Yliopiston Voimailijat ry

Seuran pääasiallisena tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää Helsingin yliopiston opiskelijoiden sekä henkilökunnan terveyttä kuntoilemalla monipuolisesti UniSportin kuntosaleilla. Seura järjestää kilpailutoimintaa jäsenilleen voimailun eri saroilla kuten voimannostossa, sotilaspenkissä, leuanvedossa ja sisäsoudussa.

Kilpailutoiminnan tarkoituksena on motivoida seuran jäseniä kuntoiluharrastuksessa. Seuran jäsenyys mahdollistaa myös osallistumisen valtakunnallisiin voimailukisoihin seuran nimissä. Toimintaan voi osallistua ottamalla yhteyttä seuran yhteyshenkilöön ja kertomalla halukkuudesta osallistua seuran toimintaan.

Helsingin Yliopiston Voimailijat ry

 

Cheerleading

Cheerleading 101 pika-alkeet 29.9.2019, klo13:00-16:00, Otahalli, Aalto-sali


Etsitkö uutta harrastusta? Etsitkö joukkuelajia, missä kasvaa voima ja kehonhallinta? Oletko kiinnostunut cheerleadingistä, mutta et ole vielä valmis sitoutumaan joukkueeseen? Lähde mukaan joukkueeseen pika-alkeiden avulla! (jo lajia harrastaneet voivat ottaa suoraan yhteyttä hallitus@predators.fi ! Treenit alkavat 15.9.19!)


APC Foxes järjestää kertatapahtuman, Cheerleading 101 – pika-alkeet kaikille kiinnostuneille sunnuntaina 29.9. klo13-16. Kolmen tunnin harjoittelu maksaa 5 EUR/opiskelija. Pika-alkeiden jälkeen voi halutessaan jatkaa APC Foxes joukkueessa, joka treenaa ja esiintyy läpi vuoden. Joukkueeseen pääsee kaikki korkeakouluopiskelijat ja valmistuneet, lajitaustaan, sukupuoleen ja kielitaitoon katsomatta! Lisätietoja kysymällä FB-inboxissa! Kurssilla harjoitellaan kaikkia osa-alueita mitä kilpa-cheerleading sisältää: Stuntteja, pyramideja, akrobatiaa, hyppyjä ja huutoja.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen fb-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/2289772771274555/

Lisätietoja joukkueesta: https://predators.fi/cheer-liity-joukkueeseen/
Sosiaalinen media: https://www.fb.com/APCFoxes & https://www.instagram.com/apc_foxes/
 

 

Pyöräily

Prologi:

Prologi on pyöräilyseura, jonka jäseninä on lähinnä Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa. Prologi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tutustua toisiin pyöräilystä kiinnostuneisiin ja harrastaa yhdessä maailman kauneinta urheilulajia.

Seuran keskeistä toimintaa ovat huoltopäivystykset Domus Gaudiumissa olevassa kerhotilassa. Lisäksi seura järjestää yhteislenkkejä ja illanviettoja. Prologilla on oma harjoitusvuoro torstaisin Meilahden liikuntakeskuksessa.

Prologi ry

 

Suunnistus

Teekkarisuunnistajat

Teekkarisuunnistajat on jo vuonna 1981 perustettu suunnistavien opiskelijoiden yhdistys. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet opiskelijat myös Aalto-yliopiston ulkopuolelta. TeekSu tarjoaa jäsenilleen yhteistreeniä suunnistusharjoitusten, kuntopiirien, sählyn ja muun urheilun muodossa.

Kiinnostuneiden kannattaa vierailla nettisivuillamme ja ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön.

Teekkarisuunnistajat

 

Jaa sosiaalisessa mediassa