unisport personal trainer kuntosaliharjoittelu

Stelios Katsaras

Personal Trainer (PT-taso 2)
UniSportin Personal Trainer Stelios Katsaras

Koulutus

  • Trainer4You Personal Trainer
  • Kuntosalivalmentaja
  • Hyvinvointivalmentaja
  • Muotoilija (tuoteviestintä ja -visualisointi)

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen ollut vuodesta 2012 lähtien täysiaikainen Personal Trainer ja yrittäjä. Kouluttauduin alunperin muotoilijaksi, mutta huomasin jo opiskeluvuosina, että halusin käyttää kaiken vapaa-aikani treeniin sekä hyvinvoinnista oppimiseen. Vuosien jälkeen Personal Trainerina voin sanoa, että valmennuskessa tunnen todella löytäneeni oman intohimoni! Olen aina liikkunut hyvin monipuolisesti hiihdosta kehonpainoharjoitteluun. Lihaskuntoharjoittelu on pysynyt vuosien varrella aina mukana. Olen harrastanut myös erilaisia lajeja kuten kendoa, miekkailua ja parkouria.

Vahvuudet

Vahvuuksiani ovat suorituskykyä parantavan voimaharjoittelun tekniikat ja ohjelmointi sekä vapailla painoilla että kehonpainotreenillä. Minulta saa avun myös liikkuvuuden parantamiseen, palautumiskyvyn lisäämiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen elämäntapamuutoksilla. Olen kokenut ylikunnon ja siksi kiinnitänkin valmennuksessani erityisen tarkkaa huomiota oman kehon kuunteluun, unen laatuun, ruoansulatukseen sekä stressinhallintaan.

Valmennukseni sopii ihan tavalliselle kuntoilijalle, joka haluaa parantaa kuntoaan ja liikkua turvallisesti, koska painotan treenissä suorituskykyä, ryhtiä ja kivutonta arkea. Asiakkaani ovat kertoneet, että minulla on läsnäoleva, selkeä ja kärsivällinen valmennustyyli.

Oma harjoitteluni

Oma treenini koostuu pääasiassa voimaharjoittelusta, jolla kehitän suorituskykyäni boulderoinnissa, parkourissa sekä miekkailussa. Se on yhdistelmä kehonpainoharjoittelua ja painoharjoittelua, joissa on mukana paljon erilaisia puristusvoima- ja loikkaharjoituksia. Teen päivittäin kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoituksia, koska haluan pitää huolta ryhdistäni ja huomaan harjoitusten pitävän minut kivuttomana. Harrastan nykyisin parkouria 1-3 kertaa viikossa ja käyn edelleen satunnaisesti boulderoimassa.

Ohjauskielet

suomi, englanti

Jaa sosiaalisessa mediassa