Ihmisiä tanssitunnilla, etualalla punatoppinen nainen ojentaa käsiä sivuilleen ja taivuttaa selkää katse kohti oikeaa

Kurssit

UniSportin kursseilla pääset tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin, saat inspiraatiota liikkumiseesi ja kenties löydät samalla itsellesi uuden harrastuksen. Järjestämme vuosittain lähes 100 erilaista liikuntakurssia!

Liikuntakurssit ovat osa UniSportin monipuolista liikuntatarjontaa. Kurssitarjonnastamme löydät muun muassa aikuisbalettia, kehonhuoltoa, juoksua, palloilulajeja sekä personal trainerin ohjaamia pienryhmäkursseja eri tavoitteitasi tukemaan.

Syyskauden kurssien varaus alkaa 20.8.2020, kurssit julkaistaan 14.8.

Miksi osallistua kurssille?

Kurssit ovat erinomainen tapa ottaa uusi laji tai treenimuoto haltuun turvallisesti tai syventää tekniikkaosaamistasi. Kursseilla treenaat samassa ryhmässä koko kurssin. Opetus tai ohjaus on aina etenevää. Tanssikursseilla pääset esimeriksi harjoittelemaan koreografiaa kunnolla. Jooga- ja pilateskursseilta saat taas hyvät eväät osallistua viikkotunneillemme. Valikoimissa on myös eri lajeja kuin ryhmäliikunnan viikkotunneilla.

Kurssiemme pituudet vaihtelevat kurssista riippuen. Kursseista maksat asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Tarkemmat tiedot yksittäisestä kurssista hintoineen löydät aina kyseisen kurssin kuvauksesta varauskalenterista. Tutustu kurssien varaus- ja käyttöehtoihin.

Kenelle kurssit on tarkoitettu?

Kurssimme ovat avoimia kaikille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kurssin lajista ellei kurssikuvauksessa niin erikseen mainita. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan oppimaan! Valikoimastamme löytyy myös kattavasti eri lajien syventäviä kursseja.

Tutustu, innostu, osallistu!

Tutustu koko kurssivalikoimaamme varauspalvelussa. Tutki, löydä oma suosikkilajisi ja ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan kursseille!

UUTTA: Pilateksen tekniikka -virtuaalikurssi käynnistyy lokakuussa

Miltä kuulostaa pilateksen tekniikkakurssi kotona? Kurssilla käydään läpi pilateksen perustekniikat, ydintuen merkitystä sekä liikkeiden tarkkuutta ja kontrollia. Opit myös pilateshengityksen. Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kurssiin osallistutaan Zoomin välityksellä. Lähetämme linkin ilmoittautuneille ennen kurssin alkua. Voit osallistua kamera auki, jolloin voit saada vinkkejä ohjaajalta. Voit myös halutessasi pitää kameran kiinni. Tarvitset oman maton.

Järjestämme kurssin testikurssina ja keräämme kurssin onnistumisesta palautetta. Kurssi alkaa 8.10. klo 9.15.

Jaa sosiaalisessa mediassa