sulkapallomaila ja - pallo kuva shutterstock

Kenttä- ja salivaraukset

Treenaa kaverin kanssa sulkapalloa, sählyä, tanssia - valinta on sinun!

Varaa kenttä tai sali kerraksi tai koko kaudeksi. Tilojamme voit varata omaan käyttöön joko itsellesi, peliporukalle tai muulle rytmiryhmälle. Eri tilat soveltuvat eri käyttöön, joten varmista tarvittaessa kyseisestä liikuntakeskuksesta tilojen sopivuus omaan lajiisi.

  • Saleista ja kentistä maksat asiakasryhmäkohtaisen kenttämaksun. 
  • Vakio- ja kertavuoron saaminen Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston tai Hankenin hintaan edellyttää, että kaikki osallistujat ovat edellä mainittuihin ryhmiin kuuluvia. Jos vuoroille osallistuu muita kun edellä mainittuihin ryhmiin kuuluvia, veloitamme kentän normaalin hinnan.
  • Poikkeuksena sulkapallovuorolla pelikaveri voi olla muusta asiakasryhmästä.

Kertavuorot

Kertavuoroja voit varata kalenterissa, asiakaspalvelupisteissä tai puhelimitse 02941 22151. Kertavuoroja voit varata seitsemän (7) päivää ennen tapahtuman alkua, peruutus viimeistään tuntia (1h) ennen tapahtuman alkua. Kertavuoro maksetaan verkossa tai asiakaspalvelupisteessä.

Vakiovuorot

Vakiovuorotiedustelut ja -varaukset hoituvat liikuntakeskuksen vakiovuoroyhteyshenkilön avulla. Vakiovuoroja koskevat erilliset vakiovuoroehdot. Vakiovuoroja voi varata ympäri vuoden siltä osin, kun aikoja on vapaana. Vanhoille vakiovuorolaisille pyrimme takaamaan saman vuoron seuraavaksi kaudeksi. Vakiovuorot laskutetaan kuluvan kauden aikana.

Omatoiminen harjoittelu

Osa saleistamme ja niiden varusteista on käytössäsi omatoimiseen harjoitteluun sille varattuna aikana. Vuorolle ei tarvitse varata paikkaa. Vuoroa voi käyttää kausikortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla.

Vakiovuorojen yhteyshenkilöt liikuntakeskuksissa

Otaniemi

Kumpula, Kluuvi, Meilahti, Viikki

 

Jaa sosiaalisessa mediassa