personal trainer ja mies- ja naisasiakkaat kuntosalilla

Kadri Forsström

Personal Trainer (PT-taso 2)
personal trainer forsström kadri

Koulutus

  • Trainer4You Personal Trainer
  • Kuntosalivalmentaja ja Ravintovalmentaja
  • pohjalla AMK restonomi (Haaga Instituutti)
  • II-tason triathlonvalmentaja (Suomen Urheiluopisto)
  • Uimaopettaja (SUH)

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen klassinen elämäntapamuuttaja. Minulla ei ole nuoruudesta liikuntataustaa ollenkaan ja varsinaisen työuran tein avaamalla ja luotsaamalla yöravintoloita ja hotelleja. Innoistuin kuitenkin varhaiskeski-iässä juoksuharrastuksesta ja vaivihkaa muuttui myös elämäntapa uudelleenkoulutautumiseen saakka. Fyysisen tekemisen ohella paneudun mieluusti myös teoreettiseen puoleen sekä luennoin - kukapa tietää parhaiten liikunnan merkityksestä kun entinen sohvaperuna ja työnarkomaani. Myös liikuntaskaalani on laajentunut roimasti sekä omat liikuntatavoitteet. Nykyhetkellä yksilöohjaan, pienryhmävalmennan elämäntapamuuttajia sekä käyn luennoimmassa yrityksissä että yhdistyksissä.

Vahvuudet

Kestävyysharjoittelu ja sen rytmitys, juoksuharjoittelu, elämäntapamuutoksen hallinta, lihaskuntoharjoittelu, erityisesti toiminnallinen harjoittelu. Olen innostava mutta myös melko tinkimätön ohjaaja.

Oma harjoitteluni

Keskityn kestävyysharjoitteluun ja olen kilpakuntoilija. Juoksuharrastuksesta tuli siis astinlauta triathloniin jota tällä hetkellä harjoittelen hyvinkin tavoitteellisesti. Harjoitteluni on lajinomaista, myös lihaskunnon ja liikkuvuuden tiimoilta. Käyn siis kuntosalilla, juoksen sekä maantiellä, radalla että poluilla, uin märkäpuvussa ja ilman, pyöräilen, spinnaan, teen aktiivista kehonhuoltoa ja mietin mitä suuhun laitan ja miten palaudun  - tämä on minulla arkea. Ja mieluusti kilpailen - numerolappu kun on rinnassa, saa kehnommastakin kisasta hyvän maksimitreenin.

Ohjauskielet

suomi, englanti, viro, (venäjä)

Keskukset

Otaniemi ja Meilahti. Mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita heti.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa