Salibandymailat ja -pallo

Palloilusarjat

Tavoitteena on pelata kevään pelaamatta jääneet pelit ennen seuraavan sarjakauden alkua syys-lokakuun aikana. Uudet kauden 2020-2021 sarjat käynnistyvät tämän jälkeen.

UniSportin palloilusarjatoiminta pyrkii aina reiluun peliin ja hyvään henkeen. Palloilusarjoilla on pitkät perinteet yliopistoliikunnan sarjojen ja teekkarisarjojen osalta. Kyseessä on siis rento palloilusarjatoiminta yliopistohengessä. Tervetuloa mukaan!

Joukkueet koostuvat pääsääntöisesti ainejärjestöjen, kiltojen, tutor-ryhmien tai kaveriporukoiden joukkueista. Myös henkilökunta on tervetullutta mukaan. Vaikka joukkueet kisaavat, korostuu toiminnassa reilun pelin henki, rentous sekä yhteisöllisyys. Sarjatoiminta yliopistolla ei ole kovia otteita varten. Lohkojen koosta sekä jatkopeleistä riippuen otteluita tulee joukkueelle ainakin viisi sarjaa kohden. Sarjat pelataan pääsääntöisesti kunkin lajin virallisten sääntöjen mukaan. Pieniä muutoksia sääntöihin on tehty kenttäkoon tai pelaajamäärän vuoksi.

Palloilusarjoja pelataan Otahallissa, Kumpulan liikuntakeskuksessa sekä Töölön pallokentällä. Kunkin palloilusarjan paras HY:n, Hankenin tai Aallon joukkue voi omassa lajissaan edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden SM-kisoissa (OSM). OSM-kisojen voittaja voi edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden EM-kisoissa.

UniSportin kaikki palloilusarjat löytyvät yhden turnausalustan alta. Ilmoita joukkueesi tiedot kätevästi yhteen järjestelmään ja saat kaikki tarvitsemasi tiedot reaaliaikaisesti; otteluohjelmat, päivitykset sekä tulokset.

Kauden 2020-2021 sarjat ja turnaukset

(kauden 2019-2020 pelaamattomat pelit pelataan loppuun syys-lokakuussa 2020) Kauden 2020-2021 sarjoihin ilmoittautumislinkit löytyvät alta.

Sarjat alkavat lokakuussa ja päättyvät maalis-huhtikuussa. Ainoastaan jalkapallosarja pelataan sekä keväällä että syksyllä. Sarjojen pelitapa ja säänöt löytyvät ilmoittautumislinkin alta. Salibandyn osalta kuitenkin tarkennukset tässä. Muista katsoa ilmoittautuessasi tarkemmat ohjeet palveluehdoista. Ilmoittautuminen on sitova, myös varasijojen kohdalla.

Otteluohjelmat löytyvät alla olevien sarjalinkkien alta. Päädyt Torneopalin sarjakohtaiselle sivulle. Valitse sieltä yläriviltä kohta: sarjat.

Joukkueen yhteyshenkilölle lähetetään erikseen ohjeet toimimisesta UniSportin liikuntatiloissa korona-pandemian aikana. Ohjeistus on lähetettävä jokaiselle joukkueen pelaajalle.

JALKAPALLOSARJA syksy 2020 (otteluohjelma)

28.9.-19.10. (pelit ma, ti, to klo 11-15.00)

 

FUTSALSARJA Otaniemi 2020-2021 (otteluohjelma)

Tulokset 2019-2020

 

SALIBANDYSARJA Kumpula pelataan loppuun 15.9.-23.10. (ti, ke, pe).

Kauden 2020-2021 salibandysarja Kumpula alkaa mahdollisesti marraskuussa. (ilmoittautuminen)

 

SÄHLYSARJA Otaniemi 2020-2021 (otteluohjelma)

Tulokset 2019-2020

 

KORIPALLOSARJA Otaniemi pelataan loppuun 24.9.-12.11. (to, pe).

Kauden 2020-2021 sarja alkaa marraskuussa. (ilmoittautuminen)

 

LENTOPALLOSARJA Otaniemi pelataan loppuun 15.9.-27.10. (ti).

Kauden 2020-2021 sarja alkaa marraskuussa (ilmoittautuminen)

 

FUTSALSARJA Kumpula 2020-2021(otteluohjelma)

Tulokset 2019-2020

 

Osallistumismaksut (2020-2021)

Futsal, salibandy, sähly, lentopallo, koripallo: 199 euroa/joukkue. Jalkapallosarja 249 euroa/joukkue.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Joukkueen yhteyshenkilö tekee ilmoittautumisen sarjajärjestelmään. Sarjamaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään sarjan käynnistyttyä.

Osallistuminen sarjoihin ei edellytä kausikorttia. Ainoa maksu on joukkuekohtainen sarjamaksu.

Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin 10 päivää ennen sarjan alkua. Ilmoittautumisajat ja sarjojen alkamispäivät ilmoitetaan UniSportin www-sivuilla.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joukkueen yhteyshenkilö ei ole perunut ilmoittautumista ajoissa, joukkue on velvollinen maksamaan tapahtuman osallistumismaksun.

Peruutuksesta tulee lähettää tieto sarjasta vastaavalle UniSportin työntekijälle (erkki.somervuo@helsinki.fi) viimeistään ilmoittautumispäivään mennessä.

Otteluohjelma julkaistaan Torneopalin sivuilla ennen sarjan alkua. Ohjelmaan voi viikon sisällä julkaisusta pyytää muutoksia. Tämän ajan jälkeen muutoksista ja siirtotoiveista tulee 10 euron maksu/ottelu. Myös vastustajan tulee hyväksyä siirtotoive. Siirtotoive pitää olla tiedossa kaksi päivää ennen alkuperäistä ottelua. Siirtomaksut laskutetaan sarjan päätyttyä. Jos ottelusiirto tapahtuu UniSportin puolelta, niin siirtomaksua ei peritä. Ottelulle pyritään löytämään mahdollisimman nopeasti kummallekin joukkueelle sopiva uusi aika.


Ottelupäivänä tehdystä peruutuksesta joudutaan antamaan automaattisesti luovutusvoitto vastustajalle.
Jos joukkueelta peruuntuu puolet otteluista, niin sarjamaksusta hyvitetään puolet takaisin.


HUOM. UniSport ei vakuuta pelaajia. Kannattaa varmistaa, että oma vakuutus on kunnossa.

Lisätietoja ja yhteydenotot myös silloin, jos sinulla ei ole vielä omaa joukkuetta. Kerätään nimiä listalle!

 

 

 

 

Tiedustelut

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa