Ryhmäliikunta rentoutustunti

Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

Virkistys- ja työhyvinvointipäivät rakentavat ja ylläpitävät kokonaisvaltaista työhyvinvointia. Yhdessä liikunnan parissa vietetty päivä luo yhteisöllisyyttä sekä nostattaa iloa ja fiilistä. Toteuta ja suunnittele virkistyspäiväsi yhdessä UniSportin kanssa.

Tervetuloa keskekelle kaupungin sykettä Kluuviiin, merelliseen Otanimeen tai yliopistokampuksen sydämessä sijaitsevaan Kumpulaan virkistäytymään! Tiloissamme on myös rentouttava saunomismahdollisuus. Voit valita päivääsi erilaisia lajikokeiluja UniSportin laajasta ryhmäliikunta- ja kurssilajivalikoimasta: esimerkiksi joogaa, akrobatiaa, sisäpyöräilyä, taukojumppaa, rentoutusta palloilua tai kuntosaliohjausta. Myös hyvinvointiluennot ja kehonkoostumusmittaus sopivat loistavasti osaksi ohjelmaa.

Pidetty hyvinvointipäivän ohjelma

Tässä esimerkkipaketti aamupäivään sijoittuvasta työhyvinvointipäivästä. Esimerkkipaketin hinta on noin 30 hengelle on alkaen 1 800 € (alv 0%).

  • Tervetuloa-aamukahvi
  • Kehonavausjumppa
  • Akrobatia-tunti tai Arkiaktiivisuuden vaikutukset -luento
  • Kahvakuula- tai pilates-tunti
  • Venytellen vetreäksi -kehonhuolto

Rakennetaan yhdessä teille sopiva hyvinvointi- tai virkistypäivä! Räätälöimme päivän ohjelman sekä tarjouksen toiveenne mukaisesti.

Kysy tarjous

Jaa sosiaalisessa mediassa