Yliopiston urheiluseurojen alkava toiminta 2020

7.1.2020 - 10:50

ALKAVAT KURSSIT JA MUU TOIMINTA

 

AIKIDO

Aikidon peruskurssi alkaa Pe 24.1. klo 17.30 Kampissa.

Seitokai on Helsingin yliopiston aikidoseura. Jäseneksi tullaan suorittamalla peruskurssi, joita järjestetään syksyisin ja keväisin. Treenaamme Kampissa ja Porthaniassa. Peruskurssien ajankohdat ja treenipaikkojen tarkat sijainnit voi tarkastaa sivuiltamme http://www.seitokai-aikido.fi/

Seitokai Ry – Aikido

 

KARATE

Karate, MMA, BJJ vai itsepuolustus? Valitse kaikki, valitse Honbu! Alkeiskurssi alkaa 13.1

Tule treenaamaan monipuolista kamppailua monipuolisessa porukassa! Honbussa harrastetaan Koruy uchinadi -tyylisuunnan karatea joka perustuu karaten perinteiden ymmärtämiseen ja moderniin soveltamiseen. Vaikutteita treenaamiseen otetaan myös paljon nykykamppailusta. Saatamme yhden treenin aikana tehdä perinteistä kataa, sparrata potkunyrkkeilyä ja painia bjj-säännöillä kumiveitsien kanssa. 

Lisää tietoa http://www.honbu.fi

 

KARATE-DO-SHOTOKAI

Karate haastaa henkiseen ja fyysiseen kamppailuun, joka kehittää valmiuksia toimia itsepuolustustilanteissa ja vahvistaa samalla fyysistä kuntoa ja kehonhallintaa. Shotokai -tyylisuunnan painotuksina ovat virtaava liike, koko kehon käyttö ja joustavuus. Laji sopii kaikille. Peruskursseja pidetään kaksi kertaa vuodessa.

Kurssi alkaa pe 17.1. lajiesittelytreenillä. Treenit perjantaisin ja sunnuntaisin. Lisätiedot http://www.shoto.fi/alkeiskurssi.html

 

SHORINJI KEMPO

Shorinji Kempon peruskurssi alkaa tiistaina 21.1. klo 18.00 Kluuvin toimipisteen salissa K3. Ilmoittautumiset 14.1. alkaen osoitteeseen hysk.mail@gmail.com. Lajia voi kokeilla ilmaiseksi kahden viikon ajan peruskurssin alkamisesta. Lisätietoja: www.hysk.fi. Tervetuloa! 

 

TAEKWON-DO

ITF Taekwon-Do alkeiskurssi alkaa 19 tammikuuta

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do - seuran järjestämälle alkeiskurssille ovat tervetulleita kaikki Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijat ja henkilökunta. Kevään 2020 kurssi alkaa sunnuntaina 19 tammikuuta Porthanian liikuntasalissa kello 11.30–13.00.  Voit saapua kokeilemaan lajia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun. Suomen ITF Taekwon-Do liiton lisenssi maksetaan erikseen. 

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

http://bit.ly/39kzWbJ

Lisätiedot: jaakko.karki@hytaekwondo.com tai +358452693294

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/472767830090311/

 

TAIDO

Yliopiston Taido tarjoaa ketterää liikkumista, puolikontaktikamppailua ja akrobatiaa budohengessä ja hyvällä porukalla! Harjoituksissamme riittää haasteita ja onnistumisen elämyksiä lähtötasosta riippumatta. Taido sopii sinulle, olipa tavoitteenasi sitten kohottaa kuntoa, harjoitella kamppailulajitaitoja tai vaikkapa oppia voltti.

Keväällä 2020 ohjatut treenit kahdesti viikossa Porthaniassa (Yliopistonkatu 3): tiistaisin klo 20:30-22 ja perjantaisin klo 18:30-20.

Kevään alkeiskurssin aloitusajat: ti 28.1. klo 20:30 ja pe 28.2.klo 18:30
Tervetuloa mukaan!

Katso miltä taido näyttää treenisalin ulkopuolella: https://www.youtube.com/watch?v=1s2IdTsjaaI

Lisätietoja: www.yliopistontaido.fi

 

JALKAPALLO

Avauspotku Naiset

Avauspotku Naiset tarjoaa mahdollisuuden pelata harrastejalkapalloa pääkaupunkiseudulla rennolla otteella, liikkumisen ilosta ja rakkaudesta lajiin. Joukkomme on monimuotoinen porukka kokeneista pelaajista aina vasta lajin aloittaneisiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Treenaamme ohjatusti kerran viikossa ja pelaamme sen lisäksi kesäisin vitosdivarissa ja talvisin futsalin harrasteykkösessä. Voit käydä kanssamme joko vain treenaamassa tai sekä treenaamassa että pelaamassa.

Meille on tärkeintä, että jalkapallo pyörii, liikunta luo riemua ja joukkuepeli synnyttää yhteisiä onnistumisia. Jos haluat tulla kurkkaamaan, millainen porukkamme on, lähetä viestiä joukkueenjohtajallemme Emmalle (emma.hakanen@gmail.com).

Lämpimästi tervetuloa!

 

LENTOPALLO


Aalto-Volley on aktiivinen lentopallon saralla toimiva opiskelijoiden urheiluyhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota mahdollisuus pelata lentopalloa niin harrastemielessä kuin kilpatasollakin. Jäseniä seurassamme on noin 20. Treenaamme Espoossa useamman kerran viikossa, järjestäen eritasoisia treenejä. Kaudella 2019-2020 pelaamme miesten aluesarjaa. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä iloiseen ja urheilulliseen seuraamme! Olet lämpimästi tervetullut!

 

ULTIMATE

Ultimateseura Espoon Rennot Heittelijät eli ERHe kutsuu kaikki kokeilemaan frisbeellä pelattavaa joukkuelajia eli ultimatea. Tervetuloa kansainväliseen peliporukkaan: moni jäsenistämme tulee ulkomailta ja toimintamme on englanniksi puhuttua. Seuraa meitä Facessa ja tiedät milloin tulla mukaan!

Tapahtumasivu Otahallin treeneille: https://www.facebook.com/events/615126405907200/

Yhteys: https://www.facebook.com/ERHeUltimate/ tai sähköposti: erheultimate(at)gmail.com
Hai Minh Phan: minh.phan(at)aalto.fi
Toni Parmanen: toni.parmanen(at)aalto.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa