Vain yksi osoite vie UniSportiin - unisport.fi

27.3.2019 - 13:23
uusi unisport henkilö selaa kännykkää

UniSportin verkkosivuja uudistetaan. Uudistuksen tavoitteena on saada aikaan liikkuvaan elämäntapaan paremmin istuva, mukana kulkeva palvelu eli sivuston notkea täysversio kaikkiin laitteisiin. Uuden sivuston tarkoituksena on toimia päätelaiteriippumattomasti. Uusi julkaisujärjestelmämme mahdollistaa myös sivuston ketterämmän jatkokehittämisen.

Miksi rinnakkaisesta kalenterinäkymästä luovuttiin?

Vanhan sivustomme mobiiliversio ja sen listamainen kalenteri on hyvään käyttökokemukseen perustuen ollut nykyisen näkymän suunnittelun pohjana. Sivustoa ja sen varauslogiikkaa sekä rakennetta on testattu testiryhmällä jo projektin alkupuolella. Nykyisillä järjestelmillämme oli teknisesti mahdotonta toteuttaa rinnakkaista lukujärjestystä ja säilyttää hyvä käyttökokemus mobiililaitteilla, huomioiden kymmenet viikkotuntimme, lukuisat salimme sekä useat liikuntakeskuksemme.

Palaute kehitystyön tukena

Haluamme kiittää arvokkaasta palautteesta käyttökokemuksiinne perustuen. Tällä hetkellä vanhasta ”mobiilisivusta” on tehty automaattinen ohjaus uudelle sivustolle, jotta saamme sivustolle käyttäjiä ja palautetta. Nyt pääsemme näkemään uuden sivuston toimintaa todellisilla käyttäjämäärillä, ja saamamme palautteen perusteella taas voimme priorisoida korjaus- ja kehitystyötä.

Jo nyt sivustoa on korjattu palautteen perusteella. Olemme saaneet ilolla ottaa vastaan kehittämisehdotusten lisäksi myös positiivista palautetta.

Olemme saaneet palautetta myös tiettyihin selaimiin liittyvistä toimintaongelmista, joiden parissa työskentelemmekin tällä hetkellä aktiivisesti.

Toivomme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa haittaa. Toivottavasti sivustoa edelleen, käytön ja palautteen pohjalta, kehittäessämme vastaamme pian paremmin käyttäjien tarpeisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa