UniSportin sisäpyöräilytunnit uudistuvat 1.9. alkaen

9.8.2019 - 15:32
Intelligentcycling easy ja endurance tunnit UniSportilla
UniSportin sisäpyöräilytunnit uudistuvat syyskauden alkaessa 1.9. Voit valita neljästä eri tehoisesta tunnista taustasi tai tavoitteidesi mukaan.

Syyskausi tuo UniSportin lukujärjestykseen uudet sisäpyöräilytunnit. Neljä erilaista viikkotuntia ovat: Spin Easy, Spin Endurance, Spin Intensive ja Spin Heavy. Tuntien rankkuusaste alkaa kevyimmästä Spin Easy -tunnista ja etenee rankimpaan eli Spin Heavy -tuntiin. Tuntien tehoalueet vaihtelevat tuntityypistä riippuen. Värikoodit kuvaavat tuntien rankkuusastetta. Tunneilla pääset seuraamaan harjoituksen etenemistä visuaalisesti salin näytöiltä sekä oman treenisi tehoa sovelluksen avulla. Maksuttoman IntelligentCycling -sovelluksen voit ladata laitteellesi sovelluskaupoista. Tunnilla voit polkea myös ilman sovellusta. Mikäli taas haluat treenistä enemmän irti, voit mobiilisovelluksen avulla selvittää henkilökohtaiset harjoitusalueesi tekemällä sovelluksen tarjoaman FTP-testin.

Tuntien tasot

  • Sininen Spin Easy -tunti on sinulle, joka haluat aloittaa sisäpyöräilyn tai treenata kevyemmin.
  • Vihreällä Spin Endurance -tunnilla kehität kuntoasi kevyesti hengästyen.

Easy ja Endurance-tunneilla pyöräillään näytöllä vaihtuvissa virtuaalimaisemissa. Samalla seuraat treenin kulkua ja tehoalueita.

  • Keltaisella Spin Intensive –tunnilla pyöräilet vauhdikkaammin välillä reilummin hengästyen.
  • Punaista Spin Heavy -tuntia suositellaan jo aiemmin sisäpyöräilyä harrastaneille, jotka haluavat haastavan treenin. Tunnilla vuorottelevat raskaat ja kevyet osuudet.

Intensive ja Heavy-tunneilla harjoitus heijastetaan näytölle ja voit helposti seurata tunnin kulkua sekä tehoalueita.

Tuntikuvaukset päivittyvät sivuillemme syyskauden alussa, mutta ovat nähtävillä jo varauskalenterissa tuntien yhteydessä.

Myös tutut MyRide –virtuaalitunnit ovat varattavissa ryhmäliikuntakalenterista. Kalenterissa näkyvien tuntien lisäksi voit tulla virtuaalitunneille aina silloin, kun sisäpyöräilysalissa ei ole tuntia meneillään. Sisäpyöräilyä on tarjolla Kluuvissa ja Meilahdessa.

Tervetuloa polkemaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa