UniSportin kesässä luvassa ulkotunteja ja aurinkoista fiilistä

10.4.2019 - 15:46
UniSport juoksu
Kesä lähestyy vauhdilla! Nauti liikunnan ilosta UniSportissa myös kesällä.

Olisiko tämän kesän juttu ulkojooga, juoksukurssi tai energiaa kesään tuova kuntosaliharjoittelu? Nappaa ideat alta kesääsi jo nyt!

Suositut ulkotunnit tulevat jälleen

UniSportin kesässä on jälleen tiedossa suosittuja ulkotunteja! Innokkaiden tulee vielä malttaa kesän lukujärjestyksen ilmestymistä toukokuun puolelle, mutta paljastamme jo, että kesän lempitunneista joogaa ja tehotreeniä on luvassa kesäisessä ulkoilmassa!

Yksi kesän suosituista ulkotunneista juoksukunto alkaa heti pääsiäisen jälkeen ja jatkuu kesällä. Lähde siis juoksukuntotunnille huhtikuussa niin kesään mennessä kuntosi on jo koholla! Tutustu juoksukuntotuntiin nettisivuillamme tästä.

UniSport Porthania auki ryhmäliikkujille koko kesän

Ryhmäliikkujia hellitään tänä kesänä. Aikaisempina vuosina kesäisin kiinni ollut Porthania nimittäin palvelee ryhmäliikkujia koko kesän!

Energiaa kesään kuntosalilta

Kesästä on mukavampi nauttia energisenä. Pääset kuntosalillesi Kluuviin, Kumpulaan, Meilahteen tai Otaniemeen treenaamaan kesälläkin. Kesän aukioloajat löydät nettisivuiltamme tästä.

Kesällä liikuntakurssille?

Sopisiko sinun kesääsi tänä kesänä innostava liikuntakurssi? Kurssitarjonnassamme on kesällä luvassa kestosuosikkikursseja, esimerkiksi balettia ja juoksua. Toukokuussa löydät kalenteristamme kesän kurssitarjonnan. Pidä siis kalenteriamme silmällä!

Rentoudu lomalla hieronnassa

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kesäloma kuin ihanan rentouttava hieronta? Hierontapalvelumme ovat käytettävissäsi kesälläkin. Löydät lisätietoja hieronnasta nettisivuiltamme täältä.

 

Keskukset ja aukioloajat löydät tästä

Hinnastomme löydät tästä

Kalenteriimme pääset tästä

Jaa sosiaalisessa mediassa