UniSport vaihtaa asiointijärjestelmää joulukuussa

31.10.2019 - 16:28
Näppäimistö
UniSportissa siirrytään käyttämään uutta asiointijärjestelmää joulukuussa. Järjestelmäuudistus koskee varaus-, asiakasrekisteri- ja kulunvalvontajärjestelmää. Uuden järjestelmän tuomista muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme käyttöönoton edetessä.

UniSport vaihtaa asiointijärjestelmän joulukuun toisella viikolla. Vaihdos näkyy asiakkaalle uutena varaus- ja asiakastietojärjestelmänä verkossa sekä uusina kulunvalvontalaitteina liikuntakeskuksissa. Järjestelmäuudistus aiheuttaa poikkeuksia joulukuun palveluiden varausaikoihin sekä tuo muutoksia käyttöehtoihin.

  • 2.-9.12. varauksia tehdään sekä nykyisessä että uudessa järjestelmässä. Verkkosivuiltamme tulee olemaan selkeä ohjaus molempiin järjestelmiin ja käyttöohjeistus.
  • Tiistaista 10.12. alkaen asiointiin käytetään ainoastaan uutta järjestelmää.
  • Päivitettävät käyttöehdot koskevat 10.12. alkaen järjestettäviä, uudessa järjestelmässä varattavia palveluita ja tapahtumia. Käyttöehdot päivitetään verkkosivuille viikolla 45.

Muutoksista ja sen mahdollisesti vaatimista asiakkan toimenpiteistä tiedotetaan tarkemmin järjestelmän käyttöönoton edetessä verkkosivuilla, sähköpostitse ja asiakaspalvelussa.

Uuden järjestelmän edut

Uusi järjestelmä mahdollistaa useita asiakkaiden toivomia joustavampia palveluiden käytön tai maksamisen tapoja. Lisäksi Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä poistunut aikataulujen kalenterinäkymä palaa uuden järjestelmän myötä. Tuntivalikoimaa on mahdollista selata listana tai kalenterina. 10-kortti vaihtuu kulunvalvontalaitteilla käytettäväksi RFID-kortiksi ja sen voi jatkossa ladata myös verkkokaupasta. Lisäksi 10-kortti tulee sisältämään varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin.

Uusi järjestelmä, Enkora, on käytössä useilla liikunta-alan toimijoilla. Asiointijärjestelmä on helppokäyttöinen ja eri päätelaitteille sopiva ja integroitavissa joustavasti muun muassa UniSportin verkkosivujen kanssa. Järjestelmämuutoksen tavoitteena onkin taata sujuva ja joustava asiointi asiakkaiden eri tarpeissa, sekä tuoda ketteryyttä palveluiden tuottamiseen.

 

Lisätietoja: katso yhteystiedot alla.

Jaa sosiaalisessa mediassa