Un­dan­tags­si­tu­a­tion vid UniSport på grund av co­ro­na­vi­ru­set

27.3.2020 - 11:25
covid-19 sulkee unisportin liikuntakeskukset
UniSport har stängt alla motionscenter till 13.5.2020.

UniSport gör allt som är möjligt för att minska smittorisken och hindra epidemins spridning. Stängning gäller alla tjänster i våra motioncenter och -lokaler.

På det här viset påverkar stängningen kundrelationer och betalningar:

  • Alla giltiga träningskort och 10-kort kommer att förlängas av UniSport automatiskt motsvarande förstängningsperiodens tid. Du behöver inte göra någonting som vår kund.
  • Andra redan betalade, oanvända tjänster, såsom kurser, engångsreservationer eller massage är det möjligt att söka återbäring av betalning när tjänsten inte blir förverkligad. Betalning för massagen eller engångsreservationen kan du överföra till en ny reservation i vår kundservice när våra sportcenter är öppna igen.

UniSport följer utvecklingen av epidemin noggrant. Vi förbehåller rättigheten att förlänga ovanstående stängningstid vid behov.
Uppdaterad information om situationen finns alltid på vår webbsida. Kontakter och frågor: unisport.asiakaspalvelu@helsinki.fi

UniSport bjuder på pausgympa åt alla distantjobbare

När du arbetar eller studerar på dit hemmakontor kan dina arbetspositioner och ergonomi vara dåliga och kanske du till och med glömmer pauser. Det är mycket viktigt att ta hand om ditt välbefinnande.
UniSport pausgympa Mjuka axlar är sänds live på klockan 13 från måndag till fredag fram till den 7 maj. Gympan fokuserar särskilt på axlar och rygg.
Du kan delta i motionspasset på Tankehörnans webbsajt.

Les Mills erbjuder UniSport-kunder gratis online träning

Les Mills har öppnat sin online-träningstjänst för Unisport-kunder. Medan våra montionscenter är stängda kommer Les Mills att ge våra kunder tillgång till online-träningstjänst för två (2) månader utan kostnad.

Klicka  på länken https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts för service! Klicka på rullgardinsmenyn "Click here for more", välj ditt träningspass och tryck på Play! Det finns 95 olika träningspass tillgängliga.

Tjänsten kräver inte registrering, inloggning eller kreditkortsregistrering. Njut av din träning!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa