Tule meille töihin! Etsimme asiakasneuvojia

2.7.2019 - 12:55
UniSport asiakaspalvelu
Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Pidätkö työskentelystä ihmisten kanssa? Oletko innostava palvelualan ammattilainen? UniSport rekrytoi asiakasneuvojia liikuntakeskusten asiakaspalveluun.

Etsimme aktiiviseen joukkoomme uusia asiakasneuvojia osa-aikaisilla sopimuksilla (14 h ja 20 h) sekä tuntityösopimuksilla määräaikaisiin työsuhteisiin.

Asiakasneuvojana työskentelet UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa vastaten työvuorossasi muun muassa palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Tehtävänäsi on tarjota luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua, sekä huolehtia liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.

Edellytämme sinulta kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä kassan käytöstä. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja oma-aloitteinen, etkä stressaannu hektisissä tilanteissa. Puhut ja kirjoitat suomea sekä englantia sujuvasti ja olet tottunut tietokoneen käyttäjä. Odotamme sinulta lisäksi liikuntamyönteistä asennetta, pelisilmää ja joustavuutta työvuoroissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja työtehtävistä antaa

  • 2.-12.7. asiakaspalveluvastaava Nelli Roine, puh. 050 448 2489 ja
  • 16.-19.7. asiakaspalvelusuunnittelija Hanna Sarén, 050 448 2485

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla hanna.saren@helsinki.fi.

Hakuaika 2.7.-19.7.

Haastattelut pidetään 28.7.-9.8.

Työhön perehtyminen alkaa 15.8.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa