Tule malliksi UniSportin kuvauspäiviin 26.-28.11.!

13.11.2018 - 09:49
UniSport kuvaukset 26.-28.11.
Etsimme malleja UniSportin kuvauspäiviin 26.11.-28.11.! Ei haittaa vaikka salilla käymiseen tulee aina välillä taukoa eikä leuanveto kuulu vakiorepertuaariisi, kunhan tykkäät hyvän mielen liikkumisesta hyvässä seurassa! Etsimme nyt malleja, joita suorittamisen sijaan yhdistää liikunnan ilo!

Järjestämme vauhdikkaan iloiset kuvauspäivät kolmessa keskuksessamme maanantaista keskiviikkoon 26.11.-28.11. Palkitsemme kuvauksiin osallistuneet yhden kuukauden UniSportin kausikortilla per kuvauspäivä. Voit osallistua kuvauksiin kaikkina kolmena päivänä tai esimerkiksi vain yhtenä. Paikalla kuvauksissa on ohjaaja, joten voit hyvin olla myös liikunnan aloittelija. Näissä kuvauksissa ei tarvitse jännittää! Kuvat ottaa ammattikuvaaja ja kuvat tulevat käyttöön UniSportin markkinointiin. Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme hauskan elämyksen, joten kuvauspäivät alkavatkin näin ollen aamupalalla ja saat kuvauksista mukaasi UniSportin lahjakassin!

Hae siis mukaan vaikka kaverin kanssa viimeistään torstaihin 22.11. mennessä tästäKerro hakemuksessa meille, miksi tykkäät liikkua juuri UniSportissa ja miten UniSport näkyy arjessasi. Valitsemme malleiksi ilmoitukseen täsmäävät hyvän mielen liikkujat – se saatat olla juuri sinä!

Aikataulu:

UniSport Meilahti maanantai 26.11. klo 9-14. Aamupala klo 8:30. Teemana rytmit ja musiikki!

UniSport Otaniemi tiistai 27.11. klo 9-14. Aamupala klo 8:30. Teemana mielen ja kehon tasapaino!

UniSport Kluuvi keskiviikko 28.11. klo 9-14. Aamupala klo 8:30. Teemana hyvän fiiliksen kuntoilu!

Kuvauspäivät alkavat aamupalalla klo 8:30, jonka jälkeen kuvauksia on kuntosalilla ja ryhmäliikuntasalissa klo 14 asti. Kuvaukset etenevät rauhallista tahtia ja päivän aikana kuvausten välissä pidetään tauko. Kuvauspäivän teemasta ei tarvitse olla ennakkotietoa, tupsahdat vain paikalle! Valituille malleille lähetetään kuvausten tarkempi aikataulu.

Lähde mukaan hyvän mielen kuvauksiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa