Töihin UniSportiin? Etsimme asiakasneuvojia!

13.12.2023 - 15:11
""
Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Nautitko asiakaspalvelusta ja työstä ihmisten parissa? Etsimme UniSportiin uusia asiakasneuvojia.

Tartu kunnon työhön!

Työskentelet UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa osa-aikaisesti (14h/vk) tai tuntityösopimuksella (0-13h/vk) vastaten muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Tehtäväsi on tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, sekä huolehtia työvuorosi aikana liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.

Tehtävä edellyttää kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä kassan käytöstä. Olet sosiaalinen ja oma-aloitteinen, etkä stressaannu hektisissä tilanteissa. Odotamme sinulta lisäksi liikuntamyönteistä asennetta, pelisilmää ja joustavuutta työvuoroissa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä eri toimipisteissä. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.5.2024. 

UniSportilla teet töitä liikunnan parissa osana yliopistoyhteisöä, kerrytät oppeja palvelu- ja myyntitehtävistä ja saat seuraksesi mahtavat työkaverit!.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV liikuntapäällikkö Matti Villgrenille matti.villgren@helsinki.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikä on UniSport?

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Hankenin ja Taide-yliopiston yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niin yliopistolaiset ja kaupunkilaiset kuin seurat ja yritykset. Keskuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä ja, Töölössä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.