Tartu kunnon työhön! Etsimme asiakasneuvojia

10.10.2019 - 13:42
Asiakkaita ja asiakasneuvoja Kluuvin asiakaspalvelussa
Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Nautitko asiakaspalvelusta ja työstä ihmisten parissa? Etsimme UniSportiin uusia asiakasneuvojia. Hae meille töihin!

Asiakasneuvojana työskentelet UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa. Vastaat muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Tehtäväsi on tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, sekä huolehtia työvuorosi aikana liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Asiakasneuvojilla on lisäksi erikseen sovittuja vastuualueita.

Tehtävä edellyttää kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä kassan käytöstä. Olet sosiaalinen ja oma-aloitteinen. Et stressaannu hektisissä tilanteissa. Odotamme sinulta lisäksi liikuntamyönteistä asennetta, pelisilmää ja joustavuutta työvuoroissa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.5.2020. Molempien osapuolten niin halutessa, UniSportilla saattaa olla tarve jatkaa työsuhdetta myös kesälle.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen hanna.saren@helsinki.fi. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelusuunnittelija Hanna Sarénilta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikä on UniSport?

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niin yliopistolaiset, kaupunkilaiset kuin seurat ja yrityksetkin. Liikuntakeskuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta. Käyntikertoja kertyy yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, personal training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus; haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa. Olisitko sinä yksi meistä?

Jaa sosiaalisessa mediassa