TARJOUS 31.5. saakka: 4 kuukauden kausikortti 149 € (norm. 215 €)

14.5.2019 - 09:55
UniSport_kausikorttitarjous_4kk
Hymyä habaan kesälläkin! Toukokuun loppuun saakka voit hankkia neljän kuukauden kausikortin tarjoushintaan 149 €. Kausikorttiin sisältyy salitreenit, ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot kaikissa UniSport-liikuntakeskuksissa.

Vaikka kesällä voi hyvällä omatunnolla ottaa vähän rennommin, ihan koko lomaa ei kannata viettää riippumatossa. Kevytkin liikunta antaa lisäenergiaa ja auttaa pysymään terveenä.

Neljän kuukauden kausikortti on vaihtoehto, joka kannattaa mökkireissuista tai muista kesäsuunnitelmista huolimatta. Kun ostat kortin nyt, sinun ei tarvitse aloittaa välttämättä heti, vaan voit itse valita treenien aloittamispäivämäärän kuukauden eteenpäin ostohetkestä.

UniSportin kausikortilla käytössäsi ovat kaikki neljä UniSport-liikuntakeskusta pääkaupunkiseudulla monipuolisine palveluineen. Katso alta mitä kaikkea kausikortti sisältää!

Laadukkaat kuntosalit

Keskuksistamme löydät monipuoliset laitteet kaikentasoisille kuntosalikävijöille sekä erinomaiset puitteet vapaapainoharjoitteluun ja kehonpainoharjoitteluun. Keskusten yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Ryhmäliikuntaa

Meillä on huippuohjaajat, hyvä fiilis ja laaja ryhmäliikuntatarjonta, muun muassa LesMills-tunnit, joogaa, pilatesta ja tanssia sekä UniSportin omat tunnit. Erilaisia ryhmäliikuntalajeja on lähes 40! Kesällä ryhmäliikuntatarjonnassamme on myös monipuolisia ulkotunteja: joogaa, juoksua, tehotreeniä ja kahvakuulaa. Kurkkaa ryhmäliikuntakalenteriin.

Sisäpyöräilyä

Tarjoamme ohjattua sisäpyöräilyä UniSport Meilahdessa ja Kluuvissa. Lisäksi virtuaalitunnit ovat käytössäsi aina kun sisäpyöräilysali on vapaana.

Palloilua

Palloiluvuoroillamme voit käydä pelaamassa futsalia, koripalloa, salibandya tai lentopalloa.

Maksutonta opastusta kuntosalilla

Kaipaatko opastusta ja suuntaa liikuntaharrastukseesi tai opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön? Kausikortilla käytössäsi ovat viikottaiset Opastus- ja neuvonta-ajat, joiden aikana sinua palvelee veloituksetta UniSportin Personal Trainer.

Tutustumaan UniSportille?

Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen.

Hyödynnä edullinen kausikorttitarjous 31.5. mennessä!

 

*Kampanjaehdot

Kausikorttitarjous koskee asiakasryhmiä Normaali hinta ja Etuasiakkaat. Tutustu hinnastoomme. Kausikorttitarjous on voimassa 31.5.2019 asti kaikissa keskuksissamme. Voit ostaa tarjoushintaisen kausikortin liikuntakeskustemme asiakaspalvelusta tai nettisivuiltamme rekisteröitymällä asiakkaaksemme täällä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa