Tapaa UniSportin Personal Trainer Aalto Starting Point of Wellbeingissä

25.9.2019 - 11:43
Woman and a yoga mat
Aaltolainen, mietitkö, miten lisäät liikuntaa opiskelun oheen? Tai kuinka huolehdit riittävästä palautumisesta? Entä miten on liikkuvuutesi laita – tule testaamaan älykepillä. Saat 2.10. alkaen lähes joka keskiviikko vinkkejä näihin asioihin fysioterapeutti Hanna Autiolta, joka työskentelee liikunnanohjaajana ja personal trainerina. UniSport on mukana Aalto-yliopiston Starting Point of Wellbeing -ohjelmassa ja tarjoaa neuvontaa ilman ajanvarausta keskiviikkoisin klo 9.00-11.30.

Lisää arkiaktiivisuuttasi, vakiinnuta liikuntaharrastus

ke 2.10., 30.10., 27.11. klo 9.00-11.30

Etsitkö kipinää liikunnan aloittamiseen tai säännöllisen liikkumisen vakiinnuttamiseen? Arkiaktiivisuus on hyvä tapa lisätä liikettä jokaiseen päivään ja tarpeellista myös ahkeralle liikkujalle. Tule juttelemaan, kuinka lisäät yksinkertaisilla tavoilla liikuntaa arkeesi tai kuinka löydät sinulle sopivan liikuntatavoitteen, joka innostaa sinua liikkumaan.

Palaudu liikunnasta oikein

ke 16.10., 13.11., 4.12. klo 9.00-11.30

Tuntuuko että treenisi ei kehitä, vaivaako jatkuva flunssa, nukutko huonosti? Tiedätkö, mitä palautuminen tarkoittaa käytännössä, ja millaiset asiat edistävät liikunnasta ja arjen rasitteista palautumista.  Tule keskustelemaan Hannan kanssa, kuinka pidät huolta palautumisestasi ja löydä itsellesi sopiva liikunnan ja levon tasapaino.

Testaa liikkuvuutesi älykepillä

ke 23.10., 20.11. klo 9.00-11.30

Älykeppi on suomalainen innovaatio, jolla testataan muun muassa kehon liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa. Älykepin avulla saat selkeää palautetta muun muassa lihaskireyksistä ja kehon puolieroista.

Tule testaamaan oma liikkuvuutesi ja kuulemaan Hanna Aution neuvot liikkuvuuden parantamiseen.

Missä?

Aalto Starting Point of Wellbeing

Osoite: Otakaari 1, huone Y199c

Lue lisää Aalto Starting Point of Wellbeingin kumppaneista ja ohjelmasta

Jaa sosiaalisessa mediassa