Syyskausi starttaa 1.9.

2.9.2019 - 11:51
unisport tapahtuma
Mahtavia uutuuksia ja liikuntaelämyksiä on luvassa, kun UniSportin syyskausi käynnistyy 1.9. alkaen. UniSportin syksy on enemmän kuin liikuntaa!

UniSportin syyskausi käynnistyy sunnuntaina 1.9. Keskuksemme ovat avoinna kesää laajemmin aukioloajoin, kalenterista löytyy runsaasti tarjontaa niin ryhmäliikuntaa, kursseja kuin palloiluakin.

Aukioloaikamme näet liikuntakeskusten sivuilta.

Uusia tunteja

Sisäpyöräilytuntimme uudistuvat 1.9. alkaen. Uusilla tunneilla pääset seuraamaan harjoituksen etenemistä visuaalisesti salin näytöiltä sekä oman treenisi tehoa sovelluksen avulla. Tutustu uusiin sisäpyöräilytunteihimme!  

Runsas kurssitarjonta

Syksyn aikana tarjolla on jälleen runsaasti kursseja aktiivivenyttelystä reggaetoniin ja kuntosalikursseihin. Ilmoittautuminen on käynnissä. Varaa oma paikkasi pian!

Yliopistolaisten rekisteröityminen asiakkaaksi ja kirjautuminen

Jos olet Aalto-yliopiston, Hankenin tai Helsingin yliopiston opiskelija tai henkilökuntaa, voit nyt rekisteröitya asiakkaaksemme sähköisesti Haka-tunnustasi käyttäen. Asiakasryhmäsi päivittyy automaattisesti oikeaan ryhmään ja voit ostaa tuotteitamme ja tehdä varauksia heti. Jos olet uusi asiakas, täytyy sinun kuitenkin noutaa asiakaspalvelusta kulunvalvontapäätteillä ja Töölön itsepalvelusalilla käytettävät asiakaskortti ja kulkutunniste.

Uusi UniSport Töölö

Oletko jo huomannut, että olemme avanneet uuden itsepalvelusalin Töölöön. Töölön sali on avoinna ma-su klo 5-24. Itsepalvelusalille tarvitset erillisen kulkutunnisteen, jonka voit noutaa muiden keskustemme asiakapalvelupisteistämme. Tutustu lisäksi itsepalvelusalin käyttöön liittyviin ohjeisiin ja palvelunumeroihin.

Tervetuloa jälleen Töölöön treenaamaan!

Käyttöehdot ja hinnasto

Käyttöehtomme päivittyvät 1.9. Tutustuthan muutoksiin. Voimassaolevan hinnastomme löydät täältä.

 

Tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä!

Jaa sosiaalisessa mediassa