SELL-kisat 17.-19.5.2019 Kaunasissa. Ilmoittautuminen käynnissä!

29.1.2019 - 09:39

Perinteinen SELL Student Games -tapahtuma on yksi suurimmista ja kansainvälisimmistä opiskelijaliikuntatapahtumista Baltian maissa ja Suomessa. Tapahtuman järjestävät vuorollaan SELL-maat (Suomi, Viro, Latvia ja Liettua). SELL-kisoissa on ollut osallistujia lähinnä Baltian maista sekä Suomesta, mutta kisat ovat avoinna kaikille maasta riippumatta. Osallistumiskriteerinä on opiskelupaikka korkeakoulussa.

Lajit: Yleisurheilu, koripallo, suunnistus, jalkapallo (7 vs 7), pöytätennnis, uinti, judo, lentopallo, voimanosto, paini (kreikkalais-roomalainen), sulkapallo, shakki
Basketball

Ilmoittautuminen:

HY, Aalto ja Hanken: erkki.somervuo@helsinki.fi (ilmoittautuminen tulisi tehdä mahdollisimman pian ja sitovasti viimeistään 18.2. mennessä, jotta majoituspaikat saadaan varmistettua).Tärkeää! Ilmoita nimesi, lajisi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdolliset ennätyksesi/ tasosi. Toimita myös valokuvasi (valokuva tulee kisapassiin). Paikkoja on rajatusti.

OSALLISTUMISMAKSU:

Unisport tukee Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijoiden osallistumista! Osallistujalle maksettavaksi jäävä summa on arviolta 120-150 euroa (tarkentuu majoitusten myötä).

Osallistumismaksu sisältää:

- osallistumisoikeuden kisoissa sekä muut oheistapahtumat

- ruoat (aamiainen, lounas & illallinen)

- majoitus (esim. hostelli)

- matkat (laiva, bussi) lähtö to 16.5. aamulla ja paluu ma 20.5. illalla

Lisätietoja: SELL-games 2019

Jaa sosiaalisessa mediassa