Save the date: UniSportin syyskauden asiakastapahtumat

21.9.2018 - 12:09
Late Night with UniSport Otaniemi BodyCombat
UniSportin syyskausi on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa. Näitä tapahtumia et halua missata!

SpinFiesta

Aika: Maanantaina 19.11.

Paikka: UniSport Meilahti

Spin Fiesta on UniSport Meilahdessa järjestettävä iloinen sisäpyöräilytapahtuma, jossa pääset spinnailemaan erikoistuntien parissa. 

Tunnit:

klo 16.05-17.05  Spin, Smile, Repeat (ohjaaja Erika Maksniemi) (lämmittelytunti pk alueella)

Spin fiestan starttaa hyvän fiiliksen tunti, jolla poljetaan kevyt peruskestävyysharjoitus. Tunti sopii myös ensikertalaisille tai lämmittelyksi spin fiestan muille tunneille. Tule mukaan luomaan yhteistä hyvää Unisport-fiilistä!

klo 17.10-18.25 SweetSpot 75 Movie Theme (ohjaaja Anniina Rintapää)

Hyppää mukaan vauhtikestävyystreeniin, jossa poljetaan punaisella matolla 75 minuuttia! Tunnilla luvassa 4 työpätkää, joiden jälkeen nautiskellaan palautuksilla. Mikä parasta koko treeni poljetaan leffa-aiheisen musiikin tahdissa!

klo 18.30-19.30  HARD and HARDER ;-) (ohjaaja Taina Avo) (intervalli)

Intervallitunti jossa alkulämmittelyn jälkeen ajetaan vahvojen bassojen voimaannuttamana kuusi neljän minuutin vetoa nousevalla teholla. Vetojen välissä palautellaan tv:stä tuttujen biisien tahdissa. Tämä tunti on vain elämää!

klo 19.35-20.35  Disney On Bikes (ohjaaja Maija Lanteri) (kevyempi verryttelytunti loppuun pk alueella)

Tervetuloa aika- ja teemamatkalle rakastetuimpien piirroshahmojen maailmaan vanhoista klassikoista uusimpiin sankarittariin. Tiedossa hauska ja hyväntuulinen peruskuntotunti tai palauttava harjoitus Spin Fiestan lopuksi. Tunnilla myös tietovisa aihepiiriin liittyen!

 

Zumba-maraton

Aika: Lauantaina 8.12.2018 klo 11:30-14:30

Paikka: UniSport Porthania, yliopistonkatu 3 

Zumba & Latin Mix Marathonissa tanssitaan lattarirytmeihin kolme tuntia putkeen! Marathonissa kuuman energinen lattaritunnelma yhdistyy uusien saundien raikkauteen.  Osallistuakseen ei tarvita tanssitekniikoiden osaamista eikä paria, vaan halu nauttia tanssimisen ilosta riittää. Ohjaajakaartissa on UniSportista tutut Jouni Ilonen, Jaqueline Villa Milan, Sveta Rybina.

Osallistujille on tarjolla pientä purtavaa marathonin aikana ja päätteeksi. Marathoniin ovat kaikki tervetulleita-niin kokeneet zumbaajat kuin ensikertalaiset! Tervetuloa mukaan hikisiin bileisiin!

Tunnit:

Klo 11:30-12:30 Zumba party in English (Sveta Rybina) 

Klo 12:20-13:30 Zumba party (Jouni Ilonen)

Klo 13:30-14:30 Zumba party (Jaqueline Villa Milan)

 

Kuukauden kovin -skabat 

Aika: Joka kuukauden viimeinen keskiviikko, 26.9., 31.10., 28.11.

Paikka: UniSport Kumpula, UniSport Kluuvi, UniSport Meilahti

Leikkimielisessä Kuukauden kovin -skabassa kisaillaan keskuksittain ja selvitetään, kuka on kuukauden kovin erilaisissa lihaskuntoliikkeissä.

Kuukauden kovin -skaba järjestetään kuukauden viimeisenä keskiviikkona Kluuvin, Kumpulan ja Meilahden saleilla koko syksyn ajan. Joka kuukausi kisaillaan eri liikkeessä.

Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita mukaan, eikä kisailuun tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Liikkeistä järjestetään naisille ja miehille omat sarjat. Molempien sarjojen keskuksen kovin suoritus palkitaan tuotepalkinnolla ja lisäksi kaikkien keskusten kovin saa palkinnoksi kuukauden kausikortin UniSportille.

Keskuksessa on paikalla UniSportin Personal Trainer, joka opastaa oikeaoppisen tekniikan ja hyväksyy suoritukset.

Menneet tapahtumat

Lihastohtorin ilmaisluento

Aika: Torstaina 25.10.2018 klo 18:00-19:00

Paikka: Porthania P1 -luentosali, yliopistonkatu 3

UniSport ja Suomen johtava hyvinvointikustantaja Fitra järjestävät yhteistyössä Lihastohtorin ilmaisluennon torstaina 25.10. klo 18 Helsingin Yliopistolla, Porthania P1 -salissa.

Tapahtuma on Lihastohtori Juha Hulmin uuden kirjan "Lihastohtori 2: Hautaa Humpuuki – Tutkitulla Tiedolla Tavoitteisiin" -julkkariluento. Saliin mahtuu 600 kuulijaa, joten ole ajoissa paikalla!

Luennolla lihastohtori Juha Hulmi käy läpi mm. seuraavia asioita:

- Kuinka erottaa humpuuki tutkitusti toimivasta tiedosta?

- Mitkä ovat yleisiä treeni-, ravinto- ja terveyshumpuukeja ja humpuukiväitteitä, joista tulisi päästä eroon?

- Mikä on tavoitteellisen liikkujan treenissä ja ravinnossa olennaisinta?

Lue lisää tapahtumasta täällä.

 

LesMills-maraton

Aika: Lauantaina 27.10.2018 klo 10:00-14:40

Paikka: UniSport Porthania, yliopistonkatu 3

Tervetuloa mukaan viihtymään ja nauttimaan jumppataivaasta neljän tunnin mittaiseen LesMills-maratoniin UniSport Porthaniaan!

LesMills-maratonissa on mahdollisuus treenata kaikki UniSportin neljä LesMills-lajia peräkkäin, tai osallistua vain omille suosikkitunneille. Tehokkaan ja hauskan treenifiiliksen tapahtumassa takaavat huippuohjaajat, Suomen LesMills-kouluttajat Niko Viskari, Janni Lindgren ja Guillherme Reis. Paikan voi varata etukäteen UniSportin kausikortilla yhdelle tunnille internetsivuillamme. Paikat avautuvat varattavaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Soitathan UniSportin asiakaspalveluun, mikäli haluat varata paikan useammalle kuin yhdelle tunnille. Voit osallistua myös kertamaksulla 6€/8€ - tapahtuma on avoinna kaikille!

Osallistujille on tarjolla pientä purtavaa maratonin aikana ja päätteeksi.

Tunnit:

Klo 10:00 BODYATTACK (Niko Viskari)

Klo 11:15 BODYPUMP (Niko Viskari)

Klo 12:30 BODYCOMBAT (Guillherme Reis)

Klo 13:40 SH´BAM (Janni Lindgren)

Lue lisää tapahtumasta täällä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa