Ryhmäliikunta liikuntakeskuksissa alkaa jälleen 17.8.

31.7.2020 - 08:00
Jumppaajia ryhmäliikuntatunnilla
UniSportin ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät keskuksissa jälleen 17.8. Tunneilla noudatetaan erityisjärjestelyjä, jotta voimme taata turvallisen osallistumisen tunneillemme. Ulkotunnit jatkuvat myös.

Aloitamme ryhmäliikuntatunnit jälleen liikuntakeskuksissamme!

Turvallisen osallistumisen varmistamiseksi, noudatamme seuraavia erityisjärjestelyjä ryhmäliikuntatunneilla

  • Olemme pienentäneet tuntien paikkamääriä, jotta turvavälit asiakkaiden välillä toteutuvat. Tunneilla on 10-30 osallistujapaikkaa salin koosta riippuen.
  • Tuntien sisältöjä mukautetaan toistaiseksi turvavälien toteutumiseksi ja kontaktien välttämiseksi. Total Training ja Circuit Training -tunnit korvataan Tehotreeni-tunnilla, joissa pysytään ainoastaan omalla suorituspaikalla. Lisäksi kuntonyrkkeilytunneilla ei käytetä nyrkkeilyhanskoja tai tehdä pariharjoitteita.
  • Tunneilla noudatetaan suositeltua 1-2 metrin turvaväliä tunnin luonteesta ja tilasta riippuen.
  • Tuntien ajankohdat on suunniteltu siten, että asiakkaiden kohtaamiset pukuhuone-, aula- ja liikuntatiloissa on minimoitu.
  • Tunneilla ei ole käytössä välineitä, joita ei niiden valmistusmateriaalin vuoksi voida puhdistaa riittävästi käytön välissä, kuten muun muassa tekstiilisiä välineitä.
  • Tunnit, joilla käytetään välineitä, ovat noin viisi minuuttia lyhyempiä kuin normaalisti. Tuntien lopussa treenivälineet puhdistetaan ohjaajan johdolla.

Treenaajan ohjeet

Tulethan treenaamaan ainoastaan, kun olet terve. Muista huolehtia hyvästä hygieniasta. Pese käsiäsi saippualla huolellisesti ja usein tai käytä käsidesiä. Jos yskit tai aivastat, käytä nenäliinaa tai kyynärtaivettasi. Ota huomioon muut treenaajat sekä henkilökunta ja noudata turvavälejä.

Ulkotreenit jatkuvat

Myös suositut ulkotreenimme jatkuvat. Ulkotreenit löytyvät varausjärjestelmästä jälleen omista kategorioistaan. Sisätuntien alkamisesta huolimatta, pyrimme lisäämään lisää ulkotreenejä aikatauluun.

17.8. alkaen tunnit järjestetään säävarauksella. Osa tunneista siirtyy huonon sään sattuessa sisälle, mikäli tilaa on käytössä. Jos olet varannut paikan, saat tiedon muutoksesta tekstiviestillä viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Lisäksi tieto näkyy varauspalvelussa.

Lisää ulkotuntien käytännöistä Ulkotunnit-sivulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa