Palkkaamme kokoaikaisia asiakaneuvojia

13.7.2018 - 15:55
UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niin yliopistolaiset ja kaupunkilaiset kuin seurat ja yritykset. Keskuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.

TARTU KUNNON TYÖHÖN

Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Nautitko asiakaspalvelusta ja työstä ihmisten parissa?

Tule aktiiviseen joukkoomme, ASIAKASNEUVOJAKSI

Etsimme kolmea kokoaikaista asiakasneuvojaa (36,75h/viikko). Työsuhteet alkavat viimeistään 1.9.2018 ja jatkuvat määräaikaisina vuoden 2019 tammi-toukokuulle. Työt sijoittuvat ensisijaisesti Helsingin keskustaan, Kumpulaan ja Otaniemeen.
Asiakasneuvoja työskentelee UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa vastaten muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Asiakasneuvojan tehtävänä on tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, sekä huolehtia työvuoronsa aikana liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Jokaisella asiakasneuvojalla on lisäksi erikseen sovittuja vastuualueita.

Tehtävä sopii oma-aloitteiselle, joustavalle, hyvää asiakaspalvelua ja hyvinvointia arvostavalle henkilölle. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä ja hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Liikunta-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuuskehikon tasoon 4, palkka n. 2000 – 2150 e/kk.

Mikäli kiinnostuit hae paikkaa Helsingin yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään keskiviikkona 25.7.2018 klo 12.00. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-unisport@helsinki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Saari, joonas.saari@helsinki.fi puh. 050 409 7914.

Jaa sosiaalisessa mediassa