Muutamia vakiovuoroja jäljellä kaudelle 2020–2021

22.4.2020 - 13:21
sulkapallomaila ja - pallo kuva shutterstock
Jäikö seurasi ilman vakiovuoroa? Ei hätää, muutamia UniSportin vakiovuoroja kaudelle 2020-2021 on vielä jäljellä. Pelaa futsalia, sulkapalloa, korista, sählyä tai lentopalloa! UniSportin liikuntakeskuksista löydät tilat ja salit moneen lajiin.

Pidä hauskaa treenaamalla yhdessä kavereiden kanssa, nostata tunnelmaa työpaikan yhteisellä pelivuorolla tai hikoile kerran viikossa omalla sisäpyöräilyvuorolla. Varaamalla vakiovuoron varmistat seurasi, peliporukkasi tai muun treeniryhmäsi pysyvän harjoitusvuoron koko kaudeksi.

Muutamia vakiovuoroja kaudelle 2020-2021 on vielä jäljellä. Otaniemessä, Kumpulassa ja Viikissä pelaat sulkapalloa sekä joukkuelajeja, kuten sählyä, salibandya, koripalloa, lentopalloa sekä futsalia. Meilahdessa ja Kluuvissa (keskusta) voit sisäpyöräillä läpi talven.

Varaa vuorosi nyt!

Ota yhteyttä liikuntakeskuksen vakiovuorovastaavaan ja varmista vuorosi.

Kumpula, Viikki: Jenni Virta
Otaniemi: Sini Välipakka
Meilahti, Kluuvi: Marja Satukangas

Yhteystiedot löydät alta.

Vakiovuorokausi jatkuu ensimmäisestä mahdollisesta vuorosta aina 15.6.2021 asti. Vakiovuorovarauksia koskee erilliset sopimusehdot. Ehdot ja hinnaston löydät Kenttä- ja salivaraukset -sivulta. Vakiovuoroa ei voi varata liiketoimintaa varten.