Mahtavia uutuustunteja UniSportin syksyssä

17.8.2018 - 10:53
Woman and a yoga mat
UniSportin syksyn uutuustunneilla liikut uusilla ja innostavilla tavoilla! Uusina viikkotunteina alkavat Functional Move, lempeä hathajooga ja iyengarjooga. Lisäksi kaksi aivan uutta lapsille suunnattua tuntia alkaa: SkidiSport ja PerheSport. Löydä oma suosikkisi syksyn uutuuksista!

Syksy on nyt otollista aikaa aloittaa joogaharrastus UniSportissa. Lempeä hathajooga on matalan kynnyksen uutuustunti, jolla pääset helposti mukaan myös joogan ensikertalaisena. Uudessa iyengarjoogassa niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin joogaajat pääsevät tekemään monipuolisia joogaharjoitteita. Kokeile vaikka molempia!

Jos taas kaipaat toiminnallista kehonhallinnan harjoittelua ja uudenlaista haastetta treenisyksyysi, uutuustunti Functional Move on sinua varten. Tunnilla harjoitetaan kiinnostavalla tavalla mm. kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

Tänä syksynä UniSport liikuttaa myös lapsia kahdella uutuustunnilla. SkidiSport-tunnilla 4-6-vuotiaille lapsille on luvassa temppuilua, palloilua ja iloista liikkumista vaihtelevilla teemoilla koulutetun ohjaajan johdolla. PerheSport-tunnilla 2-4-vuotiaat lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti hauskalla tavalla yhdessä oman aikuisen kanssa.

Syksyn uutuudet löydät ryhmäliikuntakalenterista.

Tervetuloa liikkumaan uutuuksien parissa!

Jaa sosiaalisessa mediassa