Liiku edullisesti! 10-kortti nyt vain 69 €

29.10.2019 - 14:28
10_kortti_tarjous_032019
Panosta hyvinvointiisi hankkimalla UniSportin 10-kortti tarjoushintaan! Puoli vuotta voimassa oleva 10 kerran kortti on joustava vaihtoehto, jolla voit käydä kuntosalilla sekä osallistua ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille kaikissa UniSportin viidessä keskuksessa Helsingissä ja Espoossa*.

10-kortilla käytössäsi ovat UniSportin laadukkaat kuntosalit ja monipuolinen, lähes 40 erilaista tuntia sisältävä, ryhmäliikuntatarjonta* sekä yleiset palloiluvuorot (futsal, lentopallo, koripallo ja sähly).

Tarjoamme nyt rajoitetun ajan 10-kortin tarjoushintaan 69 € (norm. 82 €). Tarjous on voimassa 4.-17.11.2019 ja sen voi lunastaa UniSportin keskuksista. Tiesithän, että UniSport on avoinna kaikille - ei vain opiskelijoille.

10-korttitarjous on lunastettavissa UniSportin liikuntakeskuksissa. Katso sinua lähin UniSport-liikuntakeskus ja tule tutustumaan!

UniSport Kluuvi (Yliopistonkatu 4) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily. Katso miltä UniSport Kluuvissa näyttää ja tee virtuaalikierros tiloissa tästä

UniSport Meilahti (Zaidankatu 9) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily. Katso miltä UniSport Meilahdessa näyttää ja tee virtuaalikierros tiloissa tästä.

UniSport Otaniemi (Otaranta 6) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu. Katso miltä UniSport Otaniemessä näyttää ja tee virtuaalikierros tiloissa tästä.

UniSport Kumpula (Väinö Auerin katu 11) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu. Katso miltä UniSport Kumpulassa näyttää ja tee virtuaalikierros tiloissa tästä.

UniSport Viikki (Kevätkatu 2) Liikuntapalvelut:, ryhmäliikunta, palloilu.

 

Ryhmäliikuntakalenterista näet keskuskohtaiset tunnit päivätasolla. Siirry kalenteriin tästä.

Olet myös tervetullut tutustumaan UniSportille milloin vain sinulle sopii - ensimmäinen tutustumiskerta on kaikille ilmainen eikä sitä tarvitse varata etukäteen.

Tervetuloa tutustumaan ja liikkumaan!

*10-korttia ei tällä hetkellä voi käyttää liikuntamaksuna tai ostaa itsepalvelusali UniSport Töölössä.

**10-korttiin ei kuulu varausoikeutta ryhmäliikuntatunneille tai palloiluvuoroille.

Jaa sosiaalisessa mediassa