#Lempitunninjäljillä -ryhmäliikuntametsästyksen voittajat selvillä

3.4.2019 - 15:20
UniSport Lempitunninjäljillä kevät 2019
Maaliskuussa käytiin UniSport-keskuksissamme jälleen jännittävä #Lempitunninjäljillä -metsästys! Kaksiviikkoisen metsästyksen pääpalkintona oli 12kk kausikortti sekä lisäksi kaksi 1kk kausikorttia. Voittoarvonta on nyt suoritettu metsästäjien palauttamien passien kesken.

#Lempitunninjäljillä -ryhmäliikuntametsästys käynnistyi keskuksissamme ensimmäistä kertaa viime syksynä. Nyt myös kevätkaudella kannustimme liikkujiamme rohkeasti kokeilemaan ryhmäliikuntatuntejamme maaliskuisessa Spring edition -metsästyksessä.

Kaksiviikkoisen metsästyksen pääpalkinto 12kk kausikortti sekä kaksi 1kk kausikorttia on nyt arvottu metsästäjien kesken! Onnittelut voittajille! Olemme suoraan yhteyksissä palkintojen voittajiin.

Metsästyksen aikana sosiaalisessa mediassamme @unisportfi päästiin seuraamaan livenä Instagram-storyissa ryhmäliikuntaohjaajiemme ohjausarkea ja mukana näkyi myös omia asiakkaitamme metsästyksen tiimellyksessä! Lisäksi sekä Instagramissa että Facebookissa jaoimme vinkkejä ryhmäliikuntatunneistamme ja ryhmäliikunnan etiketistä. Mukana Instagramin puolella oli viime syksystä tuttu Meri, joka ilahdutti metsästäjiä omilla tuntikokemuksillaan. Löydät hashtagin #Lempitunninjäljillä takaa yhä paljon kivaa lempituntiaiheista materiaalia.

Lempituntimetsästäjät ilmoittivat asiakaspalveluun palauttamissaan metsästyspasseissa lempituntinsa. Lempitunnit vaihtelivat joogasta BODYCOMBATiin. Myös Zumba ja muut tanssilliset tuntimme nousivat monien suosikeiksi. Moni oli saanut iloa lihaskuntotunneistamme kuten Circuit Trainingista ja BODYPUMPista. Kehonhuoltoa ja palautumista ei sovi unohtaa - tämän totesivat myös metsästäjät. Pilates ja kehonhuolto olivat nimittäin myös lempituntejanne!

Lempituntien metsästyksen ei tarvitse päättyä vaan metsästys saa jatkua!

Liikunnantäyteistä kevättä!

Jaa sosiaalisessa mediassa