Lähde metsästämään uutta lempituntia ja voit voittaa kausikortin

8.10.2018 - 15:48
Yhdessä liikkumista
Ulkona pimenee ja kylmenee, mutta UniSportin viikkotunneilla on aina aurinkoinen meininki! UniSportin Instagramissa ollaan oltu tänä syksynä #lempitunninjäljillä, mutta nyt uuden lempitunnin metsästys ottaa uuden vaihteen keskuksissamme. Jos et ole vielä uskaltanut astua ryhmäliikuntasalin kynnyksen yli, nyt se tapahtuu!

#Lempitunninjäljillä on UniSportin ryhmäliikuntatempaus, jossa pääset metsästämään uutta lempituntiasi viikkotunneillamme. Lempitunnin metsästyskausi alkaa 1. marraskuuta ja päättyy 15. joulukuuta 2018. Ota kaverisi tai vaikka työporukka mukaan!

Uuden lempitunnin metsästykseen osallistut #Lempitunninjäljillä-passilla, jonka voit napata mukaasi mistä vain keskuksestamme, kun lempitunnin metsästyskausi alkaa. Kokeile metsästyskauden aikana vähintään yhtä valitsemaasi tuntia ainakin kuudesta eri lajikategoriasta ja palauta täytetty passi asiakaspalveluumme. Metsästät lempituntia helpoiten kausikortillamme, jolla pääset varaamaan haluamasi tunnit etukäteen.

Metsästys tulee olemaan käynnissä kaikissa keskuksissamme Kluuvissa, Porthaniassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Voit kokeilla uutta tuntia vaikka sinulle uudessa keskuksessakin. Metsästyskaudella saa kokeilla vapaasti!

Metsästyskausi huipentuu kauden päätyttyä kolmen voittajan palkitsemiseen. Voittajat arvotaan metsästysohjeiden mukaan täytetyistä, asiakaspalveluun palautetuista passeista. Arvomme palkintoina yhden 12kk, yhden 4kk ja yhden 1kk kausikortin! Nyt siis kannattaa todellakin lähteä liikkeelle!

Seuraa myös #lempitunninjäljillä-hashtagia ja kerro hashtagilla omat metsästyskuulumisesi.

Tervetuloa mukaan metsästykseen heti marraskuun alusta!

Jaa sosiaalisessa mediassa