Keväinen ryhmäliikuntatempaus #Lempitunninjäljillä Spring Edition alkaa 11.3.

25.2.2019 - 12:41
UniSport Lempitunninjäljillä kevät 2019
#Lempitunninjäljillä -ryhmäliikuntametsästys tulee jälleen! Tällä kertaa sinun tulee metsästää vähintään neljä erilaista tuntia kahden viikon metsästysaikana, jolloin osallistut 12kk kausikortin arvontaan! Nähdään tunneilla!

#Lempitunninjäljillä Spring Edition on keväinen ryhmäliikuntatempaus, johon sinut ja kaverisi on kutsuttu mukaan!

Pääset osallistumaan nappaamalla mukaasi metsästyspassin asiakaspalvelutiskiltämme maanantaista 11.3. alkaen. Kokeile vähintään neljää erilaista tuntia lähes 40 erilaisen viikkotuntimme valikoimasta ja merkitse kokeilemasi tuntien päivämäärät passiin ylös. Passi on täysi, kun neljä tuntia on kokeiltu ja merkitty. Muistathan palauttaa passin asiakaspalveluun sunnuntaihin 24.3. mennessä, jolloin metsästys päättyy.

Pääpalkintona metsästyksen päätteeksi arvomme yhden 12kk kausikortin sekä lisäksi kaksi kappaletta 1kk kausikortteja.

Haasta siis itsesi tuntemattomaan ja löydä kevään lempituntisi! Olisiko se vaikka jooga, palloilu, afro tai sisäpyöräily? Rohkaisemme sinua kokeilemaan jotakin uutta.

#Lempitunninjäljillä -metsästyksen aikana kannattaa seurata tiiviisti Instagramiamme ja Facebookia @unisportfi, joissa on tiedossa aimo annos lempituntifiilistä! Jaa myös omat fiiliksesi käyttämällä #lempitunninjäljillä -hashtagia.

Voit käydä tunneilla missä vain keskuksessamme Kluuvissa, Porthaniassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä tai Viikissä. Metsästykseen osallistut kätevimmin kausikorttimme kanssa, jolla pääset varaamaan tunnit etukäteen. Myös kymppikortilla tai kertamaksulla pääset tunneille silloin, kun niillä on tilaa.

Tervetuloa mukaan metsästämään!

Jaa sosiaalisessa mediassa