Kehitämme palvelujamme asiakaskyselyn perusteella

29.3.2019 - 09:52
UniSport enemmän kuin liikuntaa
Teimme alkuvuodesta UniSportin asiakkaille kyselyn palveluistamme ja saimme yli 1600 vastausta! Iso kiitos kaikille vastanneille! Alta löydät kootusti vastauksia yleisimpiin palautteisiin.

Olemme lukeneet läpi kaikki asiakaskyselyn vastaukset. Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka pohjalta kehitämme palvelujamme. Otamme mielellämme jatkossakin palautetta vastaan siitä, miten voisimme palvella liikkujiamme entistä paremmin! Voit antaa jatkuvaa palautetta meille keskuksiemme palautelaitteista, verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme. Alla vastaamme saamaamme palautteeseen ja kerromme toimenpiteistä, joilla pyrimme toteuttamaan toiveitanne. Osan toiveista olemme jo iloksemme voineet toteuttaa.

Pidensimme Kumpulan, Otaniemen ja Meilahden lauantaiaukioloajat

Saimme paljon toiveita lauantaiaukioloaikojen pidentämisestä. Tämän perusteella pidensimme 1.3.2019 alkaen Kumpulan, Otaniemen ja Meilahden keskuksiemme kevätkauden lauantaiaukioloaikoja klo 20.15. asti, jotta voit liikkua lauantaisin pidempään.

Saimme joitakin toiveita kuntosalien 24/7-aukiolosta. 24/7-aukiolossa haasteena on kuntosalin käytön ja tiloihin kulkemisen mahdollistaminen niin, että turvallisuusnäkökohdat tulevat huomioiduksi riittävän kattavasti. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, minkä vuoksi olemme halunneet panostaa siihen, että keskuksissamme on paikalla asiakaspalvelu.

Ryhmäliikunnasta positiivista palautetta ja tuntitoiveita

Ryhmäliikuntatunnit saivat paljon positiivista palautetta monipuolisuudesta, innostavista ja ammattitaitoisista ohjaajista sekä tunnelmasta. Saimme myös runsaasti erilaisia tuntitoiveita. Pyrimme toteuttamaan toiveita mahdollisuuksien mukaan huomioimalla samalla tarjonnan kokonaisuuden.

Uusien tuntien ottaminen valikoimaan tarkoittaa yleensä jonkin toisen tunnin poistamista, mikä taas voi aiheuttaa harmia osalle asiakkaista. Tuntimuutoksissa otamme huomioon tuntien kokonaiskuvan ja sen, miten palvelisimme mahdollisimman montaa liikkujaa. Esimerkiksi matalan kynnyksen tunteja tarjoamme toimistoaikojen päätyttyä, jolloin niihin on mahdollisimman monen helppo päästä mukaan.

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan

Kurssien kohdalla osa kaipasi edistyneille tarkoitettuja jatkokursseja. Järjestämme mielellämme jatkokursseja aina kun niille löytyy kysyntää, mutta tällä hetkellä kysyntä ei ole ollut riittävää uusien jatkokurssien järjestämiseen.

Kuntosalien laite- ja tilatoiveet harkintaan

Kuntosalimme saivat kiitosta monipuolisesta laitevalikoimastaan. Yksittäisiä laitetoivomuksia tuli jonkin verran. Harkitsemme laitteiden hankkimista aina tapauskohtaisesti, sillä niihin vaikuttaa tilojen riittävyys.

Kuntosalin pienvarusteet pidetään ajantasaisina ja niitä hankitaan jatkuvasti lisää toiveiden ja pinnalla olevien treenitrendien mukaan.

Vapaaharjoittelutilan lisäämistä tarkastelemme aika ajoin uudestaan, mikäli se on tilan riittävyyden osalta mahdollista.

Kluuvissa tehty tilajärjestelyitä

Kluuvi on asiakaskyselymme perusteella erinomainen ja monipuolinen keskus! Tästä pyrimme pitämään kiinni myös jatkossa.

Saimme palautetta Kluuvin pukuhuoneiden ahtaudesta ja kaappitilan riittävyydestä. Reagoimme palautteeseen tekemällä helmikuussa pukuhuoneissa järjestelyitä siten, että pukuhuoneet ovat tilavammat käyttää. Kartoitamme mahdollisuuksia järjestää lisää pukuhuonetilaa.

Myös Kluuvin kuntosalin osalta pyrimme tekemään sellaisia tilajärjestelyitä, että kuntosalitila saataisiin mahdollisimman tehokkaaseen harjoittelukäyttöön.

Uusien nettisivujen käytettävyys työn alla

UniSport on työskennellyt verkkosivujen paremman toimivuuden eteen intensiivisesti viimeiset kuukaudet. Haluammekin kiittää asiakkaita kärsivällisyydestä ja kaikesta saamastamme palautteesta, minkä pohjalta kehittämistyötä on viety eteenpäin. UniSportille verkkopalveluiden toimivuus on erittäin tärkeää ja panostamme siihen jatkossa. Seuraavaksi keskitymme käytettävyyden parantamiseen.

Varaus- ja käyttöehdot tarkistetaan

Kyselyn pohjalta varausehtoihin oltiin pääsääntöisesti tyytyväisiä. Esiin nousi toive mahdollisuudesta varata useampi ryhmäliikuntatunti samalle päivälle. Tällä hetkellä kartoitamme varausprosessiamme ja kaikkien palveluidemme käyttöehtoja mukaan lukien ryhmäliikunnan varausehdot.

Mahdolliset muutokset edellyttävät varausjärjestelmämme muokkaamista, joten prosessi saattaa viedä jonkin aikaa. Muistathan kuitenkin, että tälläkin hetkellä voit jo osallistua kahdelle tunnille ilmoittautumalla jälkimmäiselle tunnille asiakaspalvelussa.

Kiitosta tunnelmasta ja monipuolisista palveluista

Saimme kiitosta erityisesti monipuolisesta palvelutarjonnasta, ystävällisestä henkilökunnastamme ja leppoisan iloisesta tunnelmastamme. Jatkamme samaan malliin tulevaisuudessakin!

 

Toivomme, että viihdyt palveluidemme parissa jatkossakin! Kerrothan meille siis palautteesi myös jatkossa.

Jaa sosiaalisessa mediassa