Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 kursseille avautuu maanantaina 10.12.2018!

3.12.2018 - 14:00
UniSport ryhmä liikunta
Tiesithän, että kuntosalien ja yli 40 erilaisen ryhmäliikuntatunnin lisäksi tarjoamme syventävään lajiharjoitteluun laajan valikoiman erilaisia kursseja? Keväällä 2019 kurssivalikoimastamme löytyy yli 70 kurssia eri liikuntamuotojen parista.

UniSportin kursseilla pääset tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin, saat inspiraatiota liikkumiseesi ja tapaat uusia ihmisiä. Kurssivalikoimastamme löytyy kursseja kaikentasoisille liikkujille.

Kaikki kurssit avautuvat varattavaksi maanantaina 10.12.2018. Kurssit ovat nähtävillä varauskalenterissa, joten pääset jo ennen kurssi-ilmoittautumisen avautumista selaamaan laajaa kurssivalikoimaa. Kannattaa olla valmiina heti kurssi-ilmoittautumisen avautuessa, sillä kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja monet kurssit täyttyvät jo ensimmäisenä varauspäivänä. 

Kevään kurssivalikoimasta löytyy niin erilaisia tanssilajeja, joogaa, voimaa ja kestävyyttä kehittäviä kursseja ja kuin palloiluakin. Mukana on vanhojen suosikkien lisäksi myös pienen tauon jälkeen kurssivalikoimaan palanneita kursseja sekä neljä kiinnostavaa uutuutta!

Katso kaikki yli 70 kurssia täällä.

Kevätkauden uutuudet

Levytankotekniikat

Levytankotekniikat -kurssilla otetaan yleisimmät levytankoliikkeet haltuun. Kurssin jälkeen hallitset kyykkyjen, maastavedon, pystypunnerruksen ja rinnallevedon tekniikoiden perusteet ja variaatiot ja osaat välttää yleisimmät virheet näiden liikkeiden tekniikoissa. Saat kurssin aikana yksilöllistä ohjausta ja opit kullekin liikkeelle sopivia oheisharjoitteita paremman tekniikan saavuttamiseksi. Liikkeiden hallitsemisen lisäksi löydät kuhunkin liikkeeseen juuri sinulle optimaaliset harjoituspainot, joilla voit jatkaa liikkeiden harjoittelua turvallisesti, mutta tehokkaasti itsenäisesti.

Terve selkä

Terve selkä on kehon hyvinvoinnin perusta! Panosta selkäsi hyvinvointiin ammattitaitoisen Personal Trainerin ohjauksessa Terve selkä -pienryhmässä. 

FiksuBooty

Älä twerkkaa kotona, vaan treenaa pakaroitasi fiksusti ja tehokkaasti Personal Trainerin ohjauksessa! FiksuBootyn avulla saat muokattua itsellesi fiksun buutin, jolloin näytät hyvältä ja treenaat samalla turvallisesti ja tehokkaasti. 

Tehokiinteytys Summer Edition

Tuntuuko, että et kiinteydy treenaamisesta huolimatta tai motivaatiosi treenamiseen lopahtaa helposti? Tehokiinteytys Summer Edition -pienryhmässä tsemppaat motivaatiosi, ruokavaliosi ja treenisi Personal trainerin ohjauksessa kuntoon siten, että rasva palaa ja kiinteydyt. Kesälaitumille on kivempi kirmata hyvässä kunnossa! 

Hyvä tietää UniSportin kursseista

  • Kursseille voit ilmoittautua netissä rekisteröityneenä asiakkaanamme. Jos sinulla ei ole tunnuksia palveluumme tai olet uusi asiakas, voit rekisteröityä täällä tai soittaa asiakaspalveluumme 02941 22151. 
  • Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista ellei kurssikuvauksessa niin erikseen mainita.
  • Kurssista maksat kurssikohtaisen hinnan asiakasryhmäsi mukaan.
  • Kursseille voi ilmoittautua vielä tuntia (1 h) ennen kurssin alkua.
  • Kurssipaikan voi peruuttaa maksutta seitsemän vuorokautta (klo 22 mennessä) ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme kyseisen kurssin kurssimaksun.
  • Kevään aikana kurssivalikoima saattaa vielä täydentyä lisäkursseilla.

Kaikki kurssit pääset näkemään varauskalenteristamme.

Tervetuloa mukaan UniSportin kursseille!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa