Haasta itsesi Cross Training -kursseilla!

19.2.2019 - 10:40
Cross Training UniSport
UniSportin Cross Training -kurssit ovat todellista tehotreeniä sinulle, joka haluat kehittää voimaa, kestävyyttä ja taitoa!

Cross Training on viime vuosien hittilaji liikuntamaailmassa. Cross Trainingissä tavoitteena on kehittää mahdollisimman monipuolisesti eri ominaisuuksia - voimaa, koordinaatiota, kestävyyttä ja taitoa. CrossTraining on muunnelma CrossFitistä, joka on lisensoitu tavaramerkki. 

Cross Trainingissä tehdään monipuolisia treenejä ja treenivälineinä hyödynnetään mm. kuntosalin telineitä eli "räkkejä", levytankoja, kahvakuulia ja oman kehon painoa.

Kenelle sopii?

UniSportin kurssivalikoimassa on kolme erilaista Cross Training -kurssia: alkeiskurssi, jatkokurssi sekä uutuuskurssi Crosstraining Metcon.

Cross Trainingin alkeiskurssit

Sopivat sinulle, jos sinulla on jo hieman kokemusta esimerkiksi kuntosalitreenistä, kehonpainoharjoittelusta tai vaikkapa Bodypumpista.

Alkavat alkeiskurssit

Keskiviikko 27.2. 20:00 UniSport Kumpula, Cross Training alkeet ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Torstai 28.2. 12:00 UniSport Kluuvi, Cross Training alkeet ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tiistai 9.4. 20:00 UniSport Kluuvi, Cross Training alkeet ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Torstai 11.4. 20:00 UniSport Meilahti, Cross Training alkeet ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Cross Trainingin jatkokurssit ja Cross Training Metcon -kurssi (UUTUUS KEVÄÄLLÄ 2019)

Cross Trainingin jatkokurssille osallistuminen edellyttää Cross Trainingin alkeiskurssin käyntiä tai vastaavaa kokemusta muun muassa levytankoharjoittelusta. Kurssin perustana toimivat painonnostoliikkeet, joiden oikeaoppisten suoritustekniikoiden harjoittelu aloitetaan alkeiskurssilla. Tällä kurssilla tekniikkaan pureudutaan syvemmin, sekä parannetaan valmiutta harjoitella suuremmilla painoilla turvallisesti ja tehokkaasti. Kurssilla harjoitellaan myös muita Cross Training-liikkeitä.

Cross Trainingin Metcon -kurssille osallistuminen edellyttää vähintään UniSportin Cross Training –alkeet tai CrossFitin On Ramp –kurssin käyntiä. Jokaisella kurssikerralla tehdään kaksi erilaista ”lopputreeniä”, eli metcon-harjoitusta. Harjoitusten suoritustekniikat käydään läpi, mutta kurssi keskittyy kovatehoiseen harjoitteluun tekniikkaopetuksen sijaan. Jos painonnoston tempaus sekä rinnalleveto tuottavat haasteita, suositellaan suoritettavaksi vielä UniSportin Cross Trainingin jatkokurssi ennen Metcon-kurssille osallistumista.

 

Alkavat jatkokurssit ja Metcon-kurssit keväällä 2019

Tiistai 26.2.2019 20:00 UniSport Kluuvi, Cross Training jatkokurssi ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Torstai 28.2.2019 20:00 UniSport Meilahti, Cross Training jatkokurssi ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Perjantai 8.3.2019 18:00 UniSport Kluuvi, Cross Training in English, intermediate ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

UUTUUSKURSSI! Perjantai 8.3.2019 19:30 UniSport Kluuvi Cross Training metcon, ohjaajana Tung Builue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Keskiviikko 10.4. 20:00 UniSport Kumpula, Cross Training jatkokurssi ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Torstai 11.4. 12:00 UniSport Kluuvi, Cross Training jatkokurssi ohjaajana Tung Bui - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Miksi Cross Training -kurssille?

- Kurssilla kehität tekniikkaasi Cross Trainingin perusliikkeissä kuten kyykyssä, maastavedossa, valakyykyssä, rinnallevedossa, tempauksessa ja leuanvedossa.

- Pääset tutustumaan Cross Trainingin erikoisliikkeisiin

- Lisäät voimaasi ja parannat kestävyyttäsi tehokkaissa lopputreeneissä.

- Saat uusia ideoita ja innostusta omaan treeniisi ja tutustut samanhenkisiin treenaajiin. 

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa