Anna lahjaksi hyvinvointia: viisi inspiroivaa lahjaideaa jouluun

27.11.2018 - 12:37
crosstrainer_mies_unisport
Joulu lähestyy ja sen myötä myös joulukiireet. Lahjoista ei kuitenkaan tarvitse stressata, sillä UniSportilta löydät joulun liikuttavimmat lahjaideat.

Liikuttava ja hyvinvointia tuova lahja on aina varma vaihtoehto läheisellesi. UniSportin lahjakortilla lahjansaaja voi ostaa itselleen esimerkiksi rentouttavan hieronnan, kiinnostavan kurssin tai vaikka kannustavia personal training -palveluja. 

Mitä lahjakortilla voi tehdä?

Vaikka mitä; se käy maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Jos haluat suunnitella, mihin palveluihin lahjan saaja voi lahjakorttia käyttää, tutustu palveluidemme hinnastoon ja tiedät, minkä arvoisen lahjakortin ostat.

Alta löydät inspiroivia lahjaideoita. Mikä palvelu sopii juuri sinun ystävällesi tai perheenjäsenellesi?

Rentouttava hieronta (45 min. alk. 36 €)

UniSport tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista hierontaa; kokonaisvaltaisesta rentoutushoidosta voimakkaaseen lihasten käsittelyyn. Hieronnan kohteena voi olla koko keho tai yksi määritelty alue tarpeen mukaan. Lihastenhuolto ja rentoutuminen hieronnan avulla on yksi tärkeä osatekijä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Jokainen ansaitsee pienen hemmotteluhetken itselleen!

Virkistävä liikuntakurssi (alk. 18 €)

UniSportin monipuolisesta kurssivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kiinnostaisiko häntä esimerkiksi pilates, aikuisbaletti tai tennis? Kursseillamme lahjansaaja pääsee tutustumaan uuteen lajiin tai kehittämään taitojaan vanhan harrastuksen parissa.

Kevään huikea kurssitarjonta avautuu varattavaksi maanantaina 10.12.2018 klo 08:00. Kevään 2019 kurssit ovat nähtävillä 30.11.2018 mennessä varauskalenterissa. Kurssivalikoimaamme saatetaan lisätä kursseja myöhemminkin, joten sivua kannattaa käydä kurkkaamassa myös kevään aikana.

Tehokas Personal training -paketti (alk. 209 €)

Personal Trainer (PT) auttaa lahjan saajan kohti tavoitetta, olipa se sitten puolimaraton, painonpudotus tai aktivoituminen liikkumaan. Harjoittelu voi tapahtua myös muualla kuin kuntosalilla. PT:n ohjaukseen pääsee myös kaverin kanssa ostamalla PT Duo-paketin. Lue lisää personal trainingistä täällä.

Harjoitusohjelma (alk. 85 €)

Personal trainerin tekemä räätälöidyllä kuntosaliohjelmalla on hyvä aloittaa kevään treenikausi. 75 minuutin tapaaminen sisältää ohjelman suunnittelun ja sen läpikäynnin kuntosalilla yhdessä Personal Trainerin kanssa.

Motivoiva kehonkoostumusmittaus (alk. 15 €)

Anna lahjaksi mittaus, joka motivoi kiinnittämään huomiota terveellisiin elintapoihin! UniSportin palveluvalikoimasta löytyy tätä ajatellen tarkka kehonkoostumusmittaus, joka antaa laajan käsityksen kehonkoostumuksen ja terveyden nykytilanteesta ja kehityskohteista. Mittaus kertoo muun muassa, onko lihasmassan määrä suositellulla tasolla ja haitallisen sisäelinrasvan määrä terveyden kannalta viitearvojen sisällä.

Lahjakortti

  • Hanki lahjakortti mistä tahansa asiakaspalvelupisteestämme
  • Voit hankkia kortin juuri haluamallesi summalle.
  • Korttia voi käyttää maksuvälineenä kaikkiin UniSportin palveluihin ja tuotteisiin.
  • Lahjakortti on voimassa vuoden (12 kk) ostohetkestä.
  • Kortin voi käyttää myös osissa.
  • Lahjakorttia ei voi ostaa liikuntaseteleillä tai vastaavilla liikuntakorteilla.
  • Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.
  • Lahjakortin käyttäjä maksaa palvelusta oman asiakasryhmänsä mukaisen hinnan

Lahjakortilla annat lahjansaajalle mahdollisuuden käyttää koko UniSportin laajaa palvelutarjontaa, unohtamatta myös myynnissä olevia terveellisiä välipaloja ja hyödyllisiä liikuntavälineitä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa