Älykeppi käyttöön Personal Training-palveluissa

7.2.2019 - 10:08
UniSport fiilis
UniSportissa hyödynnetään nyt viimeisintä liikunta-alan teknologiaa, kun ensi viikosta lähtien Personal Training-palveluihimme tulee käyttöön Mobility Testing Stick –älykeppi.

Mobility Testing Stick -älykeppi on helppokäyttöinen työkalu, jolla on mahdollista testata toiminnallista liikkuvuutta missä ja milloin tahansa. Se mittaa ja analysoi lukuisia liikkumismalleja, kuten kiertoja, taivutuksia, suoria pysty- ja vaakasuuntaisia ​​liikkeitä sekä staattisia asentoja.

Personal Trainerisi voi tehdä sinulle älykepin avulla helppoja liikkuvuustestejä ja osoittaa tarkasti mahdollisia puolieroja ja kireyksiä, jotka muutoin voivat olla esteenä muun muassa optimaaliseen voimantuottoon tai kivuttomaan arkeen. Kepin sensorit kykenevät antamaan välittömän palautteen värinän avulla vartalon asennon poiketessa halutusta linjasta. Testin aikana Personal Trainerisi pystyy seuraamaan testin etenemistä tietokoneelta tai tabletilta.

Testit antavat hyvin yksityiskohtaista tietoa siitä, millä tavoin liike poikkeaa optimaalisesta liikeradasta ja -laajuudesta. Saat tarkkaa tietoa kehosi linjauksista ja liikeradoista, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja terveellisemmän liikkumisen.

Lue lisää UniSportin Personal Training-palveluista täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa