Aallon, HY:n ja Hankenin urheiluseurojen alkava toiminta

10.12.2018 - 08:56
MIes karateasussa

TAEKWON-DO

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja? Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston sekä Hankenin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kevään 2019 kurssi alkaa torstaina 17.01. Porthanian liikuntasalissa kello 19:30-21.00. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

http://bit.do/eCxdm

 

AIKIDO

Seitokai

Seuraava peruskurssi järjestetään 25.-27.1.

Aikataulu:

Pe 25.1. Klo 17.30 – 19.00

la 26.1. Klo 11.00 – 12.30 ja 14.00 – 15.30

su 27.1. Klo 10.00 – 11.30 ja 13.30 – 15.00

Mukaan: verryttelyhousut ja t-paita, pyyhe sekä sandaalit tai sisäkengät, joilla kuljetaan pukuhuoneesta tatamille. Lauantaina ja sunnuntaina suosittelemme lounaan tai lounasrahan varaamista mukaan. Perjantaitreenien jälkeen halukkaat jatkavat tutustumista lähikuppilassa.

Tervetuloa, nähdään tatamilla!

Tarkemmat sijaintitiedot ja lisätietoa seurasta: Seitokai

 

BUJINKAN BUDO TAIJUTSU

Harjoittelemme dōjōlla Bujinkan Budō Taijutsua, japanilaista budōlajia, joka pohjautuu vanhojen ninja- ja samurai-perinteiden oppeihin. Lajiin kuuluu monipuolisesti erilaisia taisteluperiaatteita.
Niitä harjoitellaan sekä aseettomissa tilanteissa että lukuisia välineitä ja aseita hyödyntäen. Periaatteemme kumpuavat selviytymisen ajatuksesta, jossa luonnollinen liike, järkähtämätön mieli ja vilpitön asenne korostuvat.

Kevään peruskurssi alkaa torstaina 17.1.2019 kello 16.00 UniDojolla.
Mukaan helposti kahden ensimmäisen viikon ajan!

Harjoitusajat tiistaisin 17.15 ja torstaisin 16.00.
Harjoitukset pidetään UniSportin tatamitilassa (Pohjoinen Hesperiankatu 23-25).
Kurssi on ilmainen yliopiston opiskelijoille ja työntekijöille. Muille opiskelijoille hinta on 30€.
 

Lisätietoa sivuilta www.hotaru.fi tai sähköpostitse hotarudojo(at)gmail.com

 

TAIDO

Yliopiston Taido tarjoaa ketterää liikkumista, puolikontaktikamppailua ja akrobatiaa budohengessä ja hyvällä porukalla! Harjoituksissamme riittää haasteita ja onnistumisen elämyksiä lähtötasosta riippumatta. Taido sopii sinulle, olipa tavoitteenasi sitten kohottaa kuntoa, harjoitella kamppailulajitaitoja tai vaikkapa oppia voltti. Kevään 2018 Taido Core -alkeiskurssin aloituspäivät ovat ma 14.1. klo 20:30 ja ke 13.2. klo 19:00. Keväällä ohjatut treenit kahdesti viikossa, ma 20:30-22 ja ke 19-20:30, UniDojolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25. Tervetuloa mukaan!

Katso miltä taido näyttää treenisalin ulkopuolella: https://www.youtube.com/watch?v=1s2IdTsjaaI

Lisätietoja: Yliopiston Taido

 

SHORINJI KEMPO
Shorinji Kempon peruskurssille pääsee koska tahansa mukaan. Lähetäthän etukäteen viestiä tulostasi osoitteeseen hysk.mail@gmail.com.

http://www.helsinki.fi/jarj/shorinji/

 

KARATE

Tervetuloa treenaamaan kamppailulajeja monipuolisesti hyvässä seurassa! Treenit sopivat kaikenkuntoisille - peruskunto kehittyy kyllä tatamilla hikoillessa. Honbun peruskurssi 2018 alkaa tiistaina 18.9., ja mukaan pääsee myöhemminkin syksyn aikana. Jos sinulla on jo kamppailutaustaa, laita viestiä, niin katsotaan, mihin ryhmään sopisit.

Treeniajat:
Tiistai klo 18.45 Unidojo (Pohjoinen Hesperiankatu 25, Töölö)
Torstai klo 19.00 Unidojo
Perjantai klo 19.00 Kauppakorkeakoulun liikuntatilat (Ilmarinkatu 1, Töölö)

Lisätietoja: www.honbu.fi tai julia.kylmala@helsinki.fi

       

KARATE DO SHOTOKAI

Peruskurssi alkaa lajin esittelytreenillä perjantaina 14.9. Kaapelitehtaalla klo 17.30. Mukaan treenikamat - tekemään pääsee heti.
Kurssin harjoitukset perjantaisin Kaapelitehtaalla ja tiistaisin Unidojolla klo 17:15. Tervetuloa!

Lisätietoja: www.shoto.fi
 

AIKIDO

Aalto Aikikai

Aalto Aikikai toivottaa uudet aloittelijat mukaan toimintaan syyskuussa. Järjestämme aikido-näytöksen ja lajikokeilun maanantaina 17.9. klo 16:30-18:00 Jämeräntaival 1:n Yhdistystilassa. Ota mukaan t-paita ja verryttelyhousut.

Treeniajat syksyllä 2018:
maanantaisin klo 16:30-18:00 Jämeräntaival 1
torstaisin klo 16:30-18:00 Jämeräntaival 1

Lajikokeilun jälkeen treeneihin voi liittyä kahden ensimmäisen viikon aikana. Syyskuun viimeisen viikon (24.9.-28.9.) treenitilamme on remontissa ja treenit peruttu, joten lokakuun ensimmäisellä viikolla ehtii vielä mukaan. Tervetuloa!

Lisää tietoa osoitteessa www.aaltoaikikai.ayy.fi ja aaltoaikikai-hallitus(at)list.ayy.fi

 

JUDO

Peruskurssi aloituspäivät ovat 20.9.2018 (to klo 16.00) ja 22.9.2018 (la 14.00).

Harjoitukset torstaisin klo 16.00-17.30 ja lauantaisin klo 14.00-15.30

Lisätietoja osoitteessa http://www.finndai.fi/.

 

KASHIMA-SHINRYÛ

Kashima-Shinryû on 1500- luvulta katkeamattomana perinteenä säilynyt klassinen japanilainen kamppailutraditio ja soturiluokan ammattitaitojen välittämiseksi kehittynyt opetusjärjestelmä. Aloittelijan harjoittelu keskittyy aluksi kahden käden miekan käyttöön (kenjutsu) ja aseettomaan lähikamppailuun (jûjutsu) ja laajenee perusteiden oppimisen jälkeen kattamaan muutkin keskiaikaisen taistelukentän työkalut - keihäästä kevyisiin heittoaseisiin.

Otamme taas mukaan uusia harrastajia perusopetukseen tammi-helmikuun 2018 aikana. Harjoittelemme yliopiston budosalilla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25.

www.kashima-shinryu.fi

 

DAITORYU

Opi vuosisatojen aikana huippuunsa hioutunut itsepuolustuslaji. Tekniikat eivät vaadi lihasvoimaa, vaan perustuvat älykkääseen kehon käyttöön. Lisätiedot: info@daitoryu.fi

 

HAIDONG GUMDO (Korealainen Miekkailu)

Lisätietoja: www.hdgd.fi

Tiedustelut: jqsaarin@gmail.com

 

KENDO

Lisätiedot otto_seppanen(at)hotmail.com sekä HY Kendo

 

SALIBANDY SEKÄ JALKAPALLO

WESTEND INDIANS
 
Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista.  "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Salibandyn lisäksi lajitarjonnasta löytyy mm. jalkapalloryhmiä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.
 
Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon

lähettämällä nopean tiedustelun vaihtoehdoista toiveiden kera tästä: https://rekisteri.westendindians.fi/tiedustelu 

 

KORIPALLO

Aalto-Basket on Aalto Yliopiston oma koripalloseura.
Miesten joukkueita on 3, miesten edustusjoukkue ( M2D ) , miesten 2.joukkue Aalto Buckets ( M4D ) ja miesten 3.joukkue ( M5D ). Joukkueet etsivät uusia pelaajia, liittyä voi mukaan lähettämällä sähköpostia office@aaltobasket.fi. Aalto-Basketilla on myös naisten joukkue johon voi myös liittyä

 

CHEERLEADING

Cheerleading-alkeiskurssi 7.10-9.12.2018

Etsitkö uutta harrastusta? Etsitkö joukkuelajia, missä kasvaa voima ja kehonhallinta? Oletko kiinnostunut cheerleadingistä, mutta et ole vielä valmis sitoutumaan joukkueeseen? Lähde mukaan 10 kerran alkeiskurssille! (jo lajia harrastaneet voivat ottaa suoraan yhteyttä cheercommittee@predators.fi ! Treenit alkavat 2.10!)

APC Foxes järjestää alkeiskurssin kaikille kiinnostuneille sunnuntaina 7.10. alkaen. Kurssi maksaa 25 EUR ja harjoitukset ovat joka sunnuntai klo 17:30-19:00 (10 kertaa)! Kurssin jälkeen voi halutessaan jatkaa APC Foxes joukkueessa, joka treenaa ja esiintyy läpi vuoden. Lisätietoja kysymällä FB-inboxissa!

Kurssilla harjoitellaan kaikkia osa-alueita mitä kilpa-cheerleading sisältää: Stuntteja, pyramideja, akrobatiaa, hyppyjä ja huutoja.

Ilmoittaudu mukaan 5.10. mennessä: https://goo.gl/forms/ITX023G3pz7KkvVP2

Lisätietoja joukkueesta: https://predators.fi/cheer-liity-joukkueeseen/
Sosiaalinen media: https://www.fb.com/APCFoxes & https://www.instagram.com/apc_foxes/
 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa