Salibandymailat ja -pallo

Palloilusarjat ja muu kilpailutoiminta

UniSportin palloilusarjatoiminta pyrkii aina reiluun peliin ja hyvään henkeen. Palloilusarjoilla on pitkät perinteet yliopistoliikunnan sarjojen ja teekkarisarjojen osalta. Kyseessä on siis rento palloilusarjatoiminta yliopistohengessä. Tervetuloa mukaan!

Joukkueet koostuvat pääsääntöisesti ainejärjestöjen, kiltojen, tutor-ryhmien tai kaveriporukoiden joukkueista. Myös henkilökunta on tervetullutta mukaan. Vaikka joukkueet kisaavat, korostuu toiminnassa reilun pelin henki, rentous sekä yhteisöllisyys. Sarjatoiminta yliopistolla ei ole kovia otteita varten. Lohkojen koosta sekä jatkopeleistä riippuen otteluita tulee joukkueelle ainakin viisi sarjaa kohden.

Palloilusarjoja pelataan Otahallissa, Kumpulan liikuntakeskuksessa sekä Töölön pallokentällä. Kunkin palloilusarjan paras HY:n, Hankenin tai Aallon joukkue voi omassa lajissaan edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden SM-kisoissa (OSM). OSM-kisojen voittaja voi edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden EM-kisoissa.

UniSportin kaikki palloilusarjat löytyvät yhden turnausalustan alta. Ilmoita joukkueesi tiedot kätevästi yhteen järjestelmään ja saat kaikki tarvitsemasi tiedot reaaliaikaisesti; otteluohjelmat, päivitykset sekä tulokset.

Kauden 2019-2020 sarjat ja turnaukset

Sarjat alkavat lokakuussa ja päättyvät maalis-huhtikuussa. Ainoastaan jalkapallosarja pelataan sekä keväällä että syksyllä. Sarjojen pelitapa ja säänöt löytyvät ilmoittautumislinkin alta. Salibandyn osalta kuitenkin tarkennukset tässä. Muista katsoa ilmoittautuessasi tarkemmat ohjeet palveluehdoista. Ilmoittautuminen on sitova, myös varasijojen kohdalla.

Otteluohjelmat löytyvät alla olevien sarjalinkkien alta. Päädyt Torneopalin sarjakohtaiselle sivulle. Valitse sieltä yläriviltä kohta: sarjat.

JALKAPALLOSARJA Töölö, 7 vs 7 (syksy 2019)    
Alkaa 25.9. Ilmoittautuminen 15.9. mennessä

FUTSALSARJA Otaniemi

Alkaa 14.10. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä

SALIBANDYSARJA Kumpula
Alkaa 9.10. Ilmoittautuminen 30.9. mennessä

SÄHLYSARJA Otaniemi
Alkaa 23.10. Ilmoittautuminen 11.10. mennessä

KORIPALLOSARJA Otaniemi
Alkaa 17.10. ilmoittautuminen 6.10. mennessä

LENTOPALLOSARJA Otaniemi
Alkaa 22.10. ilmoittautuminen 11.10. mennessä

FUTSALSARJA Kumpula
Alkaa 25.10. Ilmoittautuminen 14.10. mennessä

 

Osallistumismaksut

Jalkapallosarja: 360 euroa/joukkue
Futsal, salibandy, sähly, lentopallo, koripallo: 299 euroa/joukkue

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Joukkueen yhteyshenkilö tekee ilmoittautumisen sarjajärjestelmään. Sarjamaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään sarjan käynnistyttyä.

 

Osallistuminen sarjoihin ei edellytä kausikorttia. Ainoa maksu on joukkuekohtainen sarjamaksu.

Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin 10 päivää ennen sarjan alkua. Ilmoittautumisajat ja sarjojen alkamispäivät ilmoitetaan UniSportin www-sivuilla.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joukkueen yhteyshenkilö ei ole perunut ilmoittautumista ajoissa, joukkue on velvollinen maksamaan tapahtuman osallistumismaksun.

Peruutuksesta tulee lähettää tieto sarjasta vastaavalle UniSportin työntekijälle (erkki.somervuo@helsinki.fi) viimeistään ilmoittautumispäivään mennessä.


HUOM. UniSport ei vakuuta pelaajia. Kannattaa varmistaa, että oma vakuutus on kunnossa.

Lisätietoja ja yhteydenotot myös silloin, jos sinulla ei ole vielä omaa joukkuetta. Kerätään nimiä listalle!

 

Opiskelijoiden SM-kisat

Lisätietoja osallistumisesta

 

Opiskelijoiden huippu-urheilu

UniSportin tuki osallistumismaksuissa

Tuettavia tapahtumia ovat esimerkiksi Opiskelijoiden EM-, MM-kilpailut tai Universiadit. Osallistujan/osallistujien tulee edustaa Helsingin yliopistoa; Hankenia tai Aalto-yliopistoa. Tuen määrä riippuu osallistumismaksun määrästä, osallistujien määrästä ja tapahtuman luonteesta.

Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia (Urhea)

UniSport tarjoaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa mukana oleville opiskelijoille kausikortin (12 kk) ilmaiseksi. Kortin voi hakea mistä tahansa UniSportin asiakaspalvelupisteestä. Urheilijan nimen tulee olla Urhean www-sivujen listalla. Kausikortti sisältää kuntosalit, joukkuepalloilun sekä ryhmäliikunnan. Valmentaja pääsee mukaan harjoituksiin ilmaiseksi.

Muut UniSportin palvelut, kuten hieronta, menevät oman asiakasryhmän hinnaston mukaan.

 

Tapahtumat alennetulla hinnalla HY:n, Aallon ja Hankenin opiskelijoille ja henkilökunnalle

Pääkaupunkijuoksu 29.9.
Alennuskoodi: ENOOSOHVAPERUNA
Koodi on voimassa 26.9.2019 klo 23.59 asti hinnoilla:
Puolimaraton 30 EUR (norm. 43 EUR 31.8. asti, 45 EUR 26.9. asti) Varttimaraton 25 EUR (norm. 35 EUR 31.8. asti, 40 EUR 26.9. asti)
6,5 km -kävely 12 EUR (norm. 27 EUR 26.9. asti)

Ilmoittautuminen: https://vu.tapahtumiin.fi/fi/ Lisätietoa tapahtumasta: http://www.paakaupunkijuoksu.fi/

 

 

Tiedustelut