Salibandymailat ja -pallo

Palloilusarjat ja muu kilpailutoiminta

UniSportin palloilusarjatoiminta pyrkii aina reiluun peliin ja hyvään henkeen. Palloilusarjoilla on pitkät perinteet yliopistoliikunnan sarjojen ja teekkarisarjojen osalta. Kyseessä on siis rento palloilusarjatoiminta yliopistohengessä. Tervetuloa mukaan!
Sivun alaosasta löytyy myös tietoa ja linkkejä Opiskelijoiden SM-kisoista sekä opiskelijoiden huippu-urheilusta.

Joukkueet koostuvat pääsääntöisesti ainejärjestöjen, kiltojen, tutor-ryhmien tai kaveriporukoiden joukkueista. Myös henkilökunta on tervetullutta mukaan. Vaikka joukkueet kisaavat, korostuu toiminnassa reilun pelin henki, rentous sekä yhteisöllisyys. Sarjatoiminta yliopistolla ei ole kovia otteita varten. Lohkojen koosta sekä jatkopeleistä riippuen otteluita tulee joukkueelle ainakin viisi sarjaa kohden. Sarjat pelataan pääsääntöisesti kunkin lajin virallisten sääntöjen mukaan. Pieniä muutoksia sääntöihin on tehty kenttäkoon tai pelaajamäärän vuoksi.

Palloilusarjoja pelataan Otahallissa, Kumpulan liikuntakeskuksessa sekä Töölön pallokentällä. Kunkin palloilusarjan paras HY:n, Hankenin tai Aallon joukkue voi omassa lajissaan edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden SM-kisoissa (OSM). OSM-kisojen voittaja voi edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden EM-kisoissa.

UniSportin kaikki palloilusarjat löytyvät yhden turnausalustan alta. Ilmoita joukkueesi tiedot kätevästi yhteen järjestelmään ja saat kaikki tarvitsemasi tiedot reaaliaikaisesti; otteluohjelmat, päivitykset sekä tulokset.

Kauden 2019-2020 sarjat ja turnaukset

Sarjat alkavat lokakuussa ja päättyvät maalis-huhtikuussa. Ainoastaan jalkapallosarja pelataan sekä keväällä että syksyllä. Sarjojen pelitapa ja säänöt löytyvät ilmoittautumislinkin alta. Salibandyn osalta kuitenkin tarkennukset tässä. Muista katsoa ilmoittautuessasi tarkemmat ohjeet palveluehdoista. Ilmoittautuminen on sitova, myös varasijojen kohdalla.

Otteluohjelmat löytyvät alla olevien sarjalinkkien alta. Päädyt Torneopalin sarjakohtaiselle sivulle. Valitse sieltä yläriviltä kohta: sarjat.

JALKAPALLOSARJA Brahen kenttä (kevät 2020)

Alkaa 22.4. Ilmoittautuminen 12.4. mennessä

FUTSALSARJA Otaniemi

Alkaa 14.10. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä

SALIBANDYSARJA Kumpula
Alkaa 9.10. Ilmoittautuminen 30.9. mennessä

SÄHLYSARJA Otaniemi
Alkaa 23.10. Ilmoittautuminen 11.10. mennessä

KORIPALLOSARJA Otaniemi
Alkaa 17.10. ilmoittautuminen 6.10. mennessä

LENTOPALLOSARJA Otaniemi
Alkaa 22.10. ilmoittautuminen 11.10. mennessä

FUTSALSARJA Kumpula
Alkaa 25.10. Ilmoittautuminen 14.10. mennessä

Osallistumismaksut

Futsal, salibandy, sähly, lentopallo, koripallo: 189 euroa/joukkue. Jalkapallosarja 234 euroa/joukkue.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Joukkueen yhteyshenkilö tekee ilmoittautumisen sarjajärjestelmään. Sarjamaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään sarjan käynnistyttyä.

Osallistuminen sarjoihin ei edellytä kausikorttia. Ainoa maksu on joukkuekohtainen sarjamaksu.

Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin 10 päivää ennen sarjan alkua. Ilmoittautumisajat ja sarjojen alkamispäivät ilmoitetaan UniSportin www-sivuilla.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joukkueen yhteyshenkilö ei ole perunut ilmoittautumista ajoissa, joukkue on velvollinen maksamaan tapahtuman osallistumismaksun.

Peruutuksesta tulee lähettää tieto sarjasta vastaavalle UniSportin työntekijälle (erkki.somervuo@helsinki.fi) viimeistään ilmoittautumispäivään mennessä.

Otteluohjelma julkaistaan Torneopalin sivuilla ennen sarjan alkua. Ohjelmaan voi viikon sisällä julkaisusta pyytää muutoksia. Tämän ajan jälkeen muutoksista ja siirtotoiveista tulee 10 euron maksu/ottelu. Myös vastustajan tulee hyväksyä siirtotoive. Siirtotoive pitää olla tiedossa kaksi päivää ennen alkuperäistä ottelua. Siirtomaksut laskutetaan sarjan päätyttyä. Jos ottelusiirto tapahtuu UniSportin puolelta, niin siirtomaksua ei peritä. Ottelulle pyritään löytämään mahdollisimman nopeasti kummallekin joukkueelle sopiva uusi aika.


Ottelupäivänä tehdystä peruutuksesta joudutaan antamaan automaattisesti luovutusvoitto vastustajalle.
Jos joukkueelta peruuntuu puolet otteluista, niin sarjamaksusta hyvitetään puolet takaisin.


HUOM. UniSport ei vakuuta pelaajia. Kannattaa varmistaa, että oma vakuutus on kunnossa.

Lisätietoja ja yhteydenotot myös silloin, jos sinulla ei ole vielä omaa joukkuetta. Kerätään nimiä listalle!

 

Opiskelijoiden SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisojen lajit sekä aikataulut löytyvät 4-6 kertaa vuodessa ilmestyvästä Opiskelijoiden SM-kisakirjeestä.

Lisätietoja osallistumisesta

SELL-kisat

Lisätietoja

Opiskelijoiden huippu-urheilu

UniSportin tuki osallistumismaksuissa

Tuettavia tapahtumia ovat esimerkiksi Opiskelijoiden EM-, MM-kilpailut tai Universiadit. Osallistujan/osallistujien tulee edustaa Helsingin yliopistoa; Hankenia tai Aalto-yliopistoa. Tuen määrä riippuu osallistumismaksun määrästä, osallistujien määrästä ja tapahtuman luonteesta.

Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia (Urhea)

UniSport tarjoaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa mukana oleville opiskelijoille kausikortin (12 kk) ilmaiseksi. Kortin voi hakea mistä tahansa UniSportin asiakaspalvelupisteestä. Urheilijan nimen tulee olla Urhean www-sivujen listalla. Kausikortti sisältää kuntosalit, joukkuepalloilun sekä ryhmäliikunnan. Valmentaja pääsee mukaan harjoituksiin ilmaiseksi.

Muut UniSportin palvelut, kuten hieronta, menevät oman asiakasryhmän hinnaston mukaan.

Urhea

Tapahtumat alennetulla hinnalla HY:n, Aallon ja Hankenin opiskelijoille ja henkilökunnalle

Pääkaupunkijuoksu 29.9.
Alennuskoodi: ENOOSOHVAPERUNA
Koodi on voimassa 26.9.2019 klo 23.59 asti hinnoilla:
Puolimaraton 30 EUR (norm. 43 EUR 31.8. asti, 45 EUR 26.9. asti) Varttimaraton 25 EUR (norm. 35 EUR 31.8. asti, 40 EUR 26.9. asti)
6,5 km -kävely 12 EUR (norm. 27 EUR 26.9. asti)

Ilmoittautuminen: https://vu.tapahtumiin.fi/fi/ Lisätietoa tapahtumasta: http://www.paakaupunkijuoksu.fi/

 

 

Tiedustelut