sulkapallomaila ja - pallo kuva shutterstock

Sulkapallo

Sulkapallo on vauhdikas mailapeli, jonka harrastus on helppo aloittaa. Taitojen kehittyessä eri pelimuodot tarjoavat harrastukseen vaihtelua: kaksinpeli vaatii kovaa kuntoa kun taas nelinpelit ovat teknisempiä joukkuelajeja

Varaa kenttä

Sulkapalloa pääset UniSportissa pelaamaan varaamalla itsellesi kentän kerraksi tai koko kaudeksi. Kertavuorosta maksat asiakasryhmäkohtaisen tuntihinnan. Vakiovuoroja voit tiedustella liikuntakeskusten vakiovuorovastaavilta. Et tarvitse välttämättä omaa mailaa. Vuokraamme mailoja ja palloja on myynnissä liikuntakeskuksissamme.

Kurssille

Aloita uusi harrastus tai kehitä sulkapallo-osaamistasi pienryhmässä! UniSportin sulkapallo-kursseista löytyy sopivia kursseja niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekin pelaajille. Sulkapallokursseja on kolmea eri tasoa:

  • Alkeet -kurssilla pääset opettelemaan sulkapallon perustietoja ja -taitoja, lyönti- ja liikkumisharjoituksia, sääntöjä, pisteiden laskua ja itse pelaamista. Kurssi soveltuu sinulle, jos olet aloittelija ja kiinnostunut sulkapallon perusteista.
  • Jatkokurssilla teet pelinomaisia harjoitteita, joissa yhdistyvät lyönnit ja liikkuminen. Peruslyöntien lisäksi harjoittelet hieman erikoislyöntejä. Pääset myös pelaamaan ohjatusti. Kurssi soveltuu sinulle, jos olet jo hieman pelannut sulkapalloa. Suosituksena on, että olet käynyt tason 1 kurssin tai vastaavan alkeiskurssin.
  • Edistyneet 1 -kurssilla pääset tekemään pelinomaisia harjoitteita, joissa yhdistyvät lyönnit ja liikkuminen. Lisäksi kurssilla pääset harjoittelemaan erikoislyöntejä ja -tilanteita sekä käymään läpi taktiikkaa. Kurssilla on myös ohjattua pelaamista, jota on haluttaessa mahdollisuus pelata nelinpelinä. Kurssi soveltuu sinulle hyvin, jos olet jo pelannut sulkapalloa jonkin verran ja hallitset perustekniikat. Suosituksena on, että olet käynyt alkeet ja jatko tai vastaavat kurssit.

Sulkapalloa seurassa?

Helsingin Yliopiston Sulkapalloyhdistys (HYSY) on Helsingin yliopistolla toimiva sulkapalloseura, jonka toimintaan ovat kaikki yliopistolaiset tervetulleita ja jossa peliseuran saaminen on taattua. UniSportin alkeiskurssin suorittaminen on kuitenkin suositeltavaa ennen seuraan liittymistä. 

Jaa sosiaalisessa mediassa