Kluuvin kuntosalin räkistä y ksityiskohta

Kuntosaliharjoittelu

UniSportin monipuoliset ja mukavat kuntosalit löydät Kluuvista, Kumpulasta, Meilahdesta, Otaniemestä ja Töölöstä. Kuntosalilta saat voimaa ja virtaa!

Miten pääset harjoittelemaan kuntosalille ja mitä tarvitset mukaan?

  • Kausikortilla (1, 4 tai 12 kuukauden puolipäivä- ja kokopäiväkortti), kertamaksulla tai 10-kortilla
  • Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, puhtaat sisäliikuntakengät, juomapullon ja treenipyyhkeen. Saleillamme käytetään aina treenipyyhettä, jotta laitteet ja tilat pysyvät puhtaampina ja hygieenisinä. Näin treenaaminen on kaikille mukavaa.

Miten pääset kuntosaliharjoittelussa parhaiten alkuun?

Kuntosaliharjoittelun voi aloittaa itsenäisesti, mutta tarjoamme myös apua, jos tarvitset alkusysäystä

  • Osallistu Kuntosalistartti -kurssille, missä tietty ohjelma käydään ohjaajan opastuksella läpi. Kurssien kuvauksesta näet, millä kursseilla ohjelmaa käsitellään.
  • Hyödynnä maksutonta Opastus ja neuvonta -palveluamme. Personal Trainer käy kanssasi liikkeitä läpi ja saat harjoitteluvinkkejä.
  • Suunnitelmallista ja yksilöllistä valmennusta tai kattavampaa, monijakoista tai useaan lajiin tarkoitettua harjoitusohjelmaa varten suosittelemme Personal Traineria.
  • Ryhmässä tai vaikka ystävän tai puolison kanssa liikkumiseen suosittelemme PT-Group ryhmiämme.

Milloin salilla on rauhallisinta tai ruuhkaisinta?

Kuntosaleillamme käy monia innostuneita ja liikunnan ilon löytäneitä asiakkaita. Suurimmat ruuhkapiikit sijoittuvat yleensä ilta-aikoihin, kun useimmilla työssäkäyvillä työpäivä on päättynyt. Eniten kävijöitä on syyskauden alussa ja, heti uudenvuoden lupausten jälkeen, tammi-helmikuussa. Tämä ilmiö on yleisesti tuttu kuntosalilla ja vapaa-ajan harrastuksissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa