kuntosali meilahden liikuntakeskus

Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu auttaa sinua kehittämään kuntoasi, jaksamaan paremmin sekä hallitsemaan painoasi. UniSportissa käytössäsi on monipuoliset kuntosalipalvelut Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä ja Töölössä.

Miten pääset harjoittelemaan kuntosalille ja mitä tarvitset mukaan?

UniSportin kuntosaleille pääset harjoittelemaan kausikortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla.

Mukaasi tarvitset joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, juomapullon ja treenipyyhkeen. Saleillamme käytetään aina treenipyyhettä, jotta laitteet ja tilat pysyvät puhtaampina ja hygieenisinä. Näin treenaaminen on kaikille mukavaa.

Miten pääset kuntosaliharjoittelussa parhaiten alkuun?

Kuntosaliharjoittelun voit aloittaa itsenäisesti, mutta tarjoamme myös apua, jotta pääsisit harjoittelussasi paremmin alkuun. Osallistuessasi Kuntosalistarttiin, pääset hyvin alkuun kuntosaliharjoittelun perusteissa, tutustut keskeisiin liikkeisiin ja uusi sali tulee tutuksi. Kuntosalistartissa käyt pienryhmässä ohjaajan johdolla läpi omatoimiseen harjoitteluun sopivan perusohjelma koko keholle. 

Hyödynnä maksutonta Opastus ja neuvonta -palveluamme. Salilla käytössäsi on tuolloin Personal Trainer, joka käy kanssasi liikkeitä läpi ja saat harjoitteluvinkkejä.

Jos kaipaat suunnitelmallista ja yksilöllistä valmennusta tai kattavampaa, monijakoista tai useaan lajiin tarkoitettua harjoitusohjelmaa varten suosittelemme Personal Traineria. Tutustu ohjaajiimme ja Personal Training -palveluihin täällä. Ryhmässä, ystävän tai puolison kanssa liikkumiseen suosittelemme Personal Training -pienryhmiämme.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa