personal trainer ja mies- ja naisasiakkaat kuntosalilla

Susanna Rouhiainen

Personal Trainer (PT-taso 1)
Susanna Rouhiainen työskentelee UniSportilla Personal Trainerina.
Susanna Rouhiainen UniSport Personal Trainer

Tausta ja työkokemus

Tarinani Personal Traineriksi alkaa siitä, kun lähes kymmenen vuoden ravintola-alalla olon jälkeen päätin tammikuussa 2017 lähteä opiskelemaan liikunta-alaa ja kouluttauduin Trainer4U:lla Personal Traineriksi. Nyt työskentelen Personal Trainerina Unisportilla.

Oma harjoitteluni

Omiin harrastuksiini kuuluu liikkuvuusharjoittelu kuntosalilla, pyöräily sekä crossfit.  Itse elämäntaparemontin läpikäyneenä ja siitä insproituneena jatkokouluttaudun parhaillaan elintapavalmentajaksi.

Vahvuudet

Tavoitteenani on löytää jokaiselle asiakkaalleni hänen oma tapansa liikkua, auttaa asiakastani saamaan liikunnasta iloa ja tehdä liikunnasta asiakkaani kanssa yhdessä tapa ja osa jokapäiväistä elämää. Liikkumisen ei tarvitse tuntua pakolliselta pahalta vaan kannustan asiakkaitani ennen kaikkea oman hyvän olon edistämiseen. Kaikessa mitä teemme yhdessä, mennään turvallisuus ja tekniikka edellä.

Myös raskausajan -ja raskauden jälkeinen valmennus on minulle tuttua.  Jos tavoitteesi on esimerkiksi kiinteytyminen, painonpudotus, elintapavalmennus, tai olet vasta aloittamassa kuntosaliharjoittelua, saatan olla etsimäsi Personal Trainer.

Toivottavasti päästään yhdessä treenaamaan!

Ohjauskielet

suomi

Keskukset

Kumpula, Kluuvi, Meilahti, Töölö, Otaniemi

Jaa sosiaalisessa mediassa