Meeri Anttila

Personal Trainer (PT-taso 2)
UniSport Personal Trainer Meeri Anttila

Koulutus

  • Fysioterapeutti AMK
  • Ravintovalmentaja FIHF
  • Joogaohjaaja
  • Englannin kielen ja psykologian opintoja yliopistossa

Liikuntatausta ja työkokemus

Treeni- ja kisataustaa minulla on niin yleisurheilun, joukkuelajien kuin yksilölajienkin parista. Nykyään oma harjoitteluni keskittyy kuntosalitreeniin, tanssiin, lenkkeilyyn ja joogaan. Olen työskennellyt terveyden ja liikunnan parissa vuodesta 2010 liikunnanohjaajana, fysioterapeuttina, personal trainerina ja ravintovalmentajana.

Vahvuudet

Vahvuuksiini kuuluvat tavoitteellisen ja monipuolisen lihaskunto-, liikkuvuus- ja kestävyysharjoittelun ohjaus, elämäntapamuutokset sekä painonpudotus ja -hallinta. Koulutukseni ja työkokemukseni antaa myös vahvan osaamisen työ- sekä rasitusperäisten ongelmien, kuten erilaisten nivel-, selkä- ja niskavaivojen kuntoutukseen. Ohjaan mielelläni myös liikuntaan tottumattomia henkilöitä, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun, tai löytää ”oman lajin” ja iloa sekä motivaatiota liikuntaan.

Mikä innostaa valmennuksessa?

Minua kiinnostaa asiakkaan fyysisen kunnon tavoitteellisen parantamisen rinnalla kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistäminen, jossa huomioidaan mm. ravitsemus ja palautuminen. Hienointa työssäni on nähdä asiakkaani saavuttavan tavoitteensa ja oppivan tekemään hyvinvointia tukevia muutoksia arkeensa ja elämäntapoihinsa.

Sinä määrität tavoitteen, minä autan löytämään tien.

Ohjauskielet

Suomi ja englanti

Missä ohjaan

Keskusta, sovittaessa myös muissa keskuksissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa