PT ja asiakas punnertavat

Kysy treenivinkkejä Personal Trainereilta

Oletko koskaan harkinnut treenaavasi Personal Trainerin kanssa? UniSportin Personal Trainererit vastaavat kysymyksiin ja antavat treenivinkkejä kolmessa keskuksessa maanantaina 2.11. klo 17-19.

Tervetuloa tapaamaan UniSportin ammattitaitoisilta Personal Trainereilta maanantaina 2.11. klo 17-19. Treeni- ja hyvinvointineuvojen lisäksi kannattaa tsekata myös PT tarjoukset!

Keskuksissa paikalla olevat PTt:
UniSport Kluuvi - Riku Saastamoinen & Sonetta Harjanne
UniSport Kumpula - Susanna Rouhiainen & Stelios Katsaras
UniSport Meilahti - Aino Pitkänen & Lasse Lifländer

Miksi PT?

Ammattitaitoinen personal trainer auttaa sinut maaliin, olipa kyse esimerkiksi isommasta elämänmuutoksesta, lihasvoiman kasvattamisesta, painonhallinnasta tai treenimotivaation lisäämisestä. PT voi vetää treenit myös etänä ja harjoitusohjelma on mahdollista suunnitella niin, että sen voi tehdä esimerkiksi kotona.

Tervetuloa tutustumaan personal trainer -palveluihin ja kuulemaan lisää!

PT tarjoukset

Ilmainen treenikuukausi ostaessasi PT paketin

Tarjous koskee kaikkia 6x,10x, 20x tai 30x PT Solo tai Duo paketteja. Saadaksesi ilmaisen treenikuukauden sinulla tulee olla voimassa oleva UniSportin kausikortti. Tarjous on voimassa 2.-8.11.2020 UniSportin verkkokaupassa ja keskusten asiakaspalvelupisteissä.

PT Demo 29€ (ovh. 55€)

PT Demo on UniSportin personal trainerin ohjaama treeni, jonka aikana saat kuvan siitä millaista harjoittelu valmentajan johdolla on. Tapaaminen sisältää lyhyen haastattelun, jonka perusteella PT vetää sinulle lämmittelyn ja tehokkaan harjoituksen. Demo kestää 45min eikä se sisällä harjoitusohjelman tekoa. Tarjous on voimassa 2.-30.11.2020 UniSportin verkkokaupassa ja keskusten asiakaspalvelupisteissä.